Ben Aflek zabrinut za ćerku? Ošišana do glave i obučena kao dečak ne razdvaja se od ćerke Dženifer Lopez

Ben Aflek zabrinut za ćerku? Ošišana do glave i obučena kao dečak ne razdvaja se od ćerke Dženifer Lopez

Autor: | 19/02/2024

0

Ćerka Bena Afleka ima novi imidž

Pre nekoliko dana Ben Aflek snimljen je dok se sa decom vraćao iz prodavnice.

U braku sa Dženifer Garner dobio je dve ćerke i sina, njegova sadašnja supruga Dženifer Lopez ima blizance, ali prolaznicima je bilo prilično teško da pogode ko mu je od njih petoro pravio društvo.

Bellocqimages/INSTAR Images/Profimedia

 

Da li su to bila dva dečaka, ili dve devojčice, ili dečak i devojčica?... Treba vremena za pogađanje.

Nove fotografije podigle su talase šoka i neverice, a na kraju ćete doći do zaključka da su u pitanju – dve tinejdžerke.

Pročitajte: Na udaru surovih kritika - Ćerku Dženifer Lopez napadaju zbog izgleda

Ema Muniz, ženska polovina blizanaca koje je Džej Lo dobila sa Markom Entonijem, za koji dan puni 16 godina i neguje boyish imidž, trenutno vrlo aktuelan među mlađom populacijom.

Za razliku od majke, oličenja ženstvenosti, Ema daje sve od sebe da izgleda kao nebinarna osoba.

BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia

 

No, trenutno je u „ludim“ tinejdžerskim godinama, pa se ovakva eksperimentisanja sa imidžom i buntovništvo podrazumevaju. Veoma je bliska sa Benovim ćerkama, što je i logično s obzirom na činjenicu da žive pod istim krovom.

Mlađa Serafina, koja ima 15 godina, očigledno je pod Eminim stilskim uticajem, a na fotografijama vidimo da je drastično promenila izgled.

Ne samo da se ošišala na „dvojku“, već se ofarbala u roze i nosi široku garderobu koja je sve samo ne ženstvena.

Bellocqimages/INSTAR Images/Profimedia

 

Ćerka Bena Afleka na sebi je imala šareni šorts, kariranu košulju i majicu sa printom, dok se Ema odlučila za nešto vrlo slično – bermude i oversized duks. Da ne zaboravimo duboke patike.

Pročitajte: Dženifer vs Dženifer - Lopez je oličenje glamura, Garner je drugo ime za nonšalanciju, a vezuje ih – isti čovek

Izvori bliski porodici kažu da su se njih dve „pronašle“ i da se odlično slažu, ne samo zato što su vršnjakinje. Pre svega, obe insistiraju na tome da su rodno neutralne osobe i ne prihvataju konvencionalnu podelu polova.

BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia

 

Da li su i njihovi roditelji srećni zbog tog izbora, nije poznato. Jasno je da ih podržavaju. Benov izraz lica bio je prilično tmuran dok se šetao sa ćerkama, ali mnogi su primetili da je on uvek takav.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Phillip Faraone/Getty Images