Milica Dabović se ne stidi: Prodajem stvari jer nemam posao i samohrana sam majka!

Milica Dabović se ne stidi: Prodajem stvari jer nemam posao i samohrana sam majka!

Autor: | 23/06/2020

0

Milica Dabović se ne stidi svoje trenutne situacije u kojoj se nalazi. Bez stalnog poslovnog angažmana, svesna da je prioritet obezbediti sve za dete

Milica Dabović prodaje svoju odeću preko Instagrama, jer joj je neophodno da obezbedi dovoljno novca za svoju malu porodicu. Ona se te vrste zarađivanja ne stidi, iako su je na Instagramu mnogi prozvali.

Baš zbog toga Milica Dabović je odlučila da se obrati svojim fanovima, ali i prijateljima i objasni zašto radi to što radi.

- Drage devojke, majke, kraljice, komade moje gardarobe koju prodajem možete naći na mom insta storiju. Kao što neke devojke znaju, garderoba je kvalitetna i prodaje se po pristupačnim cenama. Ako ima nekih devojaka kojima se sviđa, a nemaju dovoljno novca, uvek možete da smanjite cenu koju sam ja odredila, da budete srećne vi i srećna ja!

Pročitajte: Milica Dabović se ne stidi ožiljaka na duši - bole i ne prolaze

- Ovo što radim je predstavljeno skandalozno, ali ja kao i uvek ne marim za to, spojila sam lepo i korisno... Sin mi je na prvom mestu i duboko sam u ulozi samohrane majke! Novac je uvek potreban, pogotovo meni koja trenutno nemam platu kao samohrana majka! Hvala vam od srca, hvala divnim ženama što uvek imaju tople reči za mene...Voli vas vaša Mili - poručila je Milica.

Pročitajte: Milica Dabović o sestri i odrastanju, zašto nisu bliske?

Verujemo da Milica nije jedina majka koja se našla u sličnoj situaciji, a verujemo da ovaj način zarade nije ni malo pogrešan, a još manje sraman.

Šta vi mislite?

Milica Dabović je...

...požrtvovana i snalažljiva majka, bravo!
...Nije mislila na vreme o detetu, ovo joj neće pomoći!
...Koristi i ovu situaciju da se pojavi u medijima!

Pogledajte rezultate

Loading ... Loading ...

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Dabovic (@milica.dabovic.13) дана 17. Мар 2020. у 3:31 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac