Nakon sestrine potresne ispovesti o nasilju u porodici, oglasila se Milica Dabović

Nakon sestrine potresne ispovesti o nasilju u porodici, oglasila se Milica Dabović

Autor: | 30/05/2019

0


Jelica Dabović, nekadašnja košarkašica Crne Gore i sestra košarkašica Milice i Ane Dabović, napisala je knjigu o odnosu sa ocem, za koga tvrdi da ih zlostavljao u detinjstvu. O tome je govorila i u dramatičnoj ispovesti na TV Prva, zbog čega se njena mlađa sestra Milica oglasila na Instagramu

- Ne osuđujem, ja razumem. Svako od nas teži ka tome da bude iskren i slobodan. Kada smo iskreni i slobodni tada smo nepobedivi, osposobljeni da volimo i budemo ono što uistinu jesmo. U suprotnom osoba se oseća kao da je zarobljena. Potreba da se oslobodi se izražava na različite načine, jedan od njih je da modeluje sopstvenu istinu, izbegne vlastitu odgovornost. Deca su sa šesnaest godina već odgovorna. Mnoge devojke sa šesnaest postaju majke i počinju da odgajaju decu, sa dvadeset već prave kuće i stvaraju porodice. Jasno je da uvek možemo, da ima načina da sebe zaštitimo i negujemo - napisala je Milica na Instagramu.

View this post on Instagram

A post shared by Milica Dabovic (@stefanovamama13) on May 29, 2019 at 8:01am PDT


- Zahvalna sam Bogu na tome što imam Stefana i potrudiću se da moj sin bude ponosan na mene i moju porodicu, da razume i bude ostvaren. Ljudske slabosti su produkt nekada ljudskog zla, nekada neznanja. Do čega je, neka je. Biti fer najveća je pobeda svakog zla! Vreme je najbolji putokaz, ako je vodilja kroz život dobra namera! Moja porodica, moje sve! Volim - zaključila je bivša reprezentativka Srbije.

Hellomagazin.rs/M.M Antonio Ahel/ATAImages, Instagram
Tagovi: Milica Dabović

Pročitajte još