Unuka Arsena Dedića i Gabi Novak ima 22 godine i bori se sa bolešću: Dobila sam je genetski...

Unuka Arsena Dedića i Gabi Novak ima 22 godine i bori se sa bolešću: Dobila sam je genetski...

Autor: | 10/04/2024

0

Unuka Arsena Dedića i Gabi Novak retko se pojavljuje u javnosti, iako se, baš kao dvoje čuvenih šansonjera i njihov sin Matija, i sama bavi muzikom.

Goran Mehkek/Profimedia

 
 

Lu Dedić nedavno je nastupila na “Dori”, izboru za hrvatskog predstavnika na "Pesmi Evrovizije", ali nije uspela da se plasira u finale.

Lepa ćerka proslavljenog džez pijaniste ima 22 godine. Iako mlada, već se bori sa velikim zdravstvenim problemom, ali uspešno ga drži pod kontrolom.

Reč je o dijabetesu tipa 1. O tome je i javno govorila.

Pročitajte: Zbog porodice je rekla zbogom karijeri - Ovo je sin Doris Dragović, javnost ga nikada do sada nije videla

– Postoji stereotip u vezi sa dijabetesom, da se on dobija jer se jede previše slatko. To nije tako, pogotovo u tipu dijabetesa koji ja imam. Dobila sam ga genetski, tako da nisam nikako pridonela tome – rekla je unuka Arsena Dedića i Gabi Novak, a prenosi story.hr.

Instagram

 
 

– U torbi uvek imam insulin i preko aplikacije na telefonu merim šećer. Nemam neki problem da živim s tim i htela bih kao javna osoba da olakšam nekome, možda i da pokažem da se sve može bez obzira na samu dijagnozu.

Podsetimo, njena baka Gabi trenutno se oporavlja posle operacije kičme u jednom zagrebačkom centru za rehabilitaciju, a Lu joj često odlazi u posetu.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Slične Vesti