I ona je pevačica: Ova lepotica je unuka Arsena Dedića i Gabi Novak

I ona je pevačica: Ova lepotica je unuka Arsena Dedića i Gabi Novak

Autor: | 08/11/2023

0

Unuka Arsena Dedića i Gabi Novak takođe je pevačica

Arsen Dedić i Gabi Novak važili su za jedan najpopularnijih i najskladnijih parova u svetu ovdašnjih lakih nota. Njihov sin Matija postao je vrhunski džez pijanista, a od tako jakih muzičkih gena nije uspela da pobegne ni unuka Lu.

Profimedia

 

Da ozbiljno nastavlja porodičnu tradiciju, Lu Dedić je pokazala letos, kada je objavila prvi singl pod nazivom „Prava stvar”. Do tada nismo baš imali prilike da talentovanu dvadesetogodišnjakinju viđamo u javnosti.

Pročitajte: Ljubav Nede Arnerić bio je ovaj sjajni pevač, bila je ludo zaljubljena

Međutim, pesma „Mijenjam se”, za koju je upravo objavila i spot, otkriva nam da je izrasla u pravu damu. Baka Gabi nestrpljivo je čekala premijeru novog spota i nije krila oduševljenje.

Promo

 

Podrška porodice je najsnažniji vetar u leđa, a Lu je svakako ima. Tu je i ponosni tata, koji je snimak odmah podelio na društvenim mrežama.

Lu je gostovala i na Matijinom poslednjem albumu, za koji je snimila pesmu „Zadnji sati ljeta”.

– Bio sam tužan što nije išla u srednju muzičku školu posle osnovne muzičke. Mnogo ljudi mi je govorilo da ne brinem i da će se Lu jednog dana vratiti muzici. Upravo to se desilo, i sada sam neopisivo srećan i ponosan. Na moju podršku i savet uvek može da računa – rekao je nedavno Matija.

Pesma je sjajna, spot je pravo malo iznenađenje, tata, mama i baka su srećni zbog nje, a sigurni smo da bi i deda Arsen bio ponosan na talentovanu mladu damu.

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti

Pročitajte još