Kejti i Orlando ne kriju uzbuđenje: Već su odabrali ime za ćerku?

Kejti i Orlando ne kriju uzbuđenje: Već su odabrali ime za ćerku?

Autor: | 25/06/2020

0

Kejti i Orlando Blum željno iščekuju rođenje ćerke. Ostalo je svega nekoliko nedelja do porođaja slavne pevačice, a ona je u nedavnom intervjuu za jednu radio-emisiju otkrila koje su ime njih dvoje odabrali za svoju mezimicu.

‒ Mi nismo od onih parova koji su sve odlučili unapred. Odabrali smo nekoliko imena za nju, ali verujemo da će ona odabrati pravo, kada dođe na svet. Čekamo da je ugledamo, pa ćemo svi zajedno odabrati savršeno ime!

Pročitajte: Trudna Kejti Peri iznenadila fanove ambicioznim potezom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on May 27, 2020 at 3:24pm PDT

U razgovoru je navela da u danima izolacije ima pomešane emocije, od depresije do euforične radosti.

‒ Bila sam srećna, bila sam anksiozna i depresivna. Sve je sada u potpunom haosu i baš je nezgodan trenutak za donošenje života na svet ‒ istakla je pevačica u radio-emisiji „Karson & Kennedy“.

Orlando Blum oduševljen što će dobiti devojčicu

Orlando Blum iz prethodnog Braka sa Mirandom Ker ima devetogodišnjeg sina, a Kejti se osvrnula na njegove emocije povodom rođena ćerke.

‒ Posebno je uzbuđen što ćemo dobiti devojčicu. Kažu da su ćerke najčešće miljenice očeva, verujem da će to i ovde biti slučaj ‒ rekla je kroz smeh Kejti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on May 14, 2020 at 9:05am PDT

U poruci koju je glumac na „Instagramu“ posvetio svom tati za „Dan očeva“ rekao je kako je važne lekcije o roditeljstvu učio od najboljih.

‒ Naučio si me ljubaznosti, mudrosti i saosećanju. Naučio sam koliko je važno biti oslonac i imati na koga da se osloniš. Lekcije koje sam naučio od tebe primeniću na vaspitavanje svog sina i malu devojčicu, koja tek stiže.

Pročitajte: Kejti i Orlando Blum otkrili pol bebe (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on Jun 21, 2020 at 12:23pm PDT


Par je jako uzbuđen i svaki dan se priprema za dolazak svoje male curice, koja će se roditi u trenutku kada je ceo svet stao, pa će mama i tata u potpunosti moći da joj se posvete!

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Getty Images, Instagram

Najnovije vesti