Trudna Kejti Peri u potpunoj panici, zaključala se u sobu

Trudna Kejti Peri u potpunoj panici, zaključala se u sobu

Autor: | 15/03/2020

0

Trudna Kejti Peri načisto je upala u stanje panike, brzinom svetlosti se vratila u Ameriku, a iz kuće ne izlazi 

Sreća slavne muzičke zvezde Kejti Peri ovih dana je i te kako uzdrmana. Umesto da uživa u prvim danima blagoslovenog stanja i raduje se svemu što novi dani donose, ona je upala u stanje panike i ludačkog strana, piše strana štampa.

Naime, kako svetom već nekoliko meseci vlada virus Korona koji se širi neverovatnm brzinom, Kejti je veoma uplašena. Ona je odlučila da otkaže sve koncerte, konferencije za štampu i pojavljivanja u javnosti generalno i potpuno se povukla u svom dom, navodi "Daily Mail".

Ovu odluku donela je tokom boravka u Australiji, gde je odlučila da se zatvori u hotelsku sobu. Zatim je u pratnji telohranitelja napustila ovu zemlju i vratila se u Ameriku u svoj dom.

Trudna Kejti Peri zabrinuta za svoje i zdravlje svoje bebe

Kako piše ovaj medij, Kejti nije baš tek tako postala panična. Naim,e tokom njenog boravka u Autraliji ustavnovljeno je da su dvojica zaposlenih u Kejtinoj diskografskoj kući u ovoj zemlji zarženi Korona virusom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KATY PERRY (@katyperry) дана 12. Мар 2020. у 2:21 PDT

Svi zaposleni koji su bili u kontaktu sa njima morali su u hitnu izolaciju, a trudna Kejti Peri je na aerodrom došla tako što je jastukom prekrila lice i stomak. Ukrcala se u prvi avion za Ameriku i od kako je stigla, ne napušta svoj topli dom.

Tek što je muzička zvezda potvrdila da joj se ostvario najveći san, i da ona i njen verenik, glumac Orlando Blum, očekuju dete,  došlo je do promene plana i oko venčanja. Ono je trebalo da se organizuje ovog leta u Japanu, pred 150 biranih zvanica. Žarko su želeli da sudbonosno “da” izgovore u zemlji izlazećeg sunca, ali to se, po svoj prilici, neće dogoditi. Razlog je, takođe, celokupno stanje u svetu zbog opasnog virusa.

Orlando Blum i Kejti Peri odlučili da svojoj ljubavi daju novu šansu

I Orlando Blum spakovao kofere i pohitao kući 

Pre samo dva dana i slavni holivudski glumac otkrio je da se prekida snimanje serije "Carnival Row", koje se odvijalo u Pragu. On je istakao da žuri da se vrati kući u Sjedinjene Američke Države, pre nego što se zatvore granice za sve one koji dolaze iz Evrope.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on Feb 23, 2020 at 9:01am PST


- Ovo je doviđenja od nas, budući da idemo kući u karantin. Idemo kući, u Sjedinjene Američke Država, bar ja idem kući u Ameriku, jer želimo da stignemo tamo pre karantina. Srećno svima, budite bezbedni, u samoizolaciji. Deluje ludo ova situacija sa koronom, ali radite pravu stvar vi i vaše porodice i ostanite bezbedni - rekao je Orlando.

Keti Peri: Orlando me zaprosio u helikopteru, kao u filmu o Džejmsu Bondu! (video)

hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Najnovije vesti