Orlando Blum: Doviđenja od nas, idemo kući u karantin

Orlando Blum: Doviđenja od nas, idemo kući u karantin

Autor: | 13/03/2020

0

Orlando Blum se vraća u Ameriku

Glumac Orlando Blum otkrio je da se prekida snimanje serije "Carnival Row", koje se odvijalo u Pragu. On je istakao da žuri da se vrati kući u Sjedinjene Američke Države, pre nego što se zatvore granice za sve one koji dolaze iz Evrope.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on Feb 23, 2020 at 9:01am PST


— Ovo je doviđenja od nas, budući da idemo kući u karantin. Idemo kući, u Sjedinjene Američke Država, bar ja idem kući u Ameriku, jer želimo da stignemo tamo pre karantina. Srećno svima, budite bezbedni, u samoizolaciji. Deluje ludo ova situacija sa koronom, ali radite pravu stvar vi i vaše porodice i ostanite bezbedni — rekao je Orlando.

Kejti Peri i Orlando Blum otkazali venčanje

Tek što je muzička zvezda Kejti Peri potvrdila da joj se ostvario najveći san, i da ona i njen verenik, glumac Orlando Blum, očekuju dete,  došlo je do promene plana oko venčanja koje je trebalo da se organizuje ovog leta u Japanu, pred 150 biranih zvanica. Žarko su želeli da sudbonosno "Da" izgovore u zemlji izlazećeg sunca, ali to se, po svoj prilici, neće dogoditi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TN Estilo (@estilotn) дана 6. Мар 2020. у 8:29 PST


Zaljubljeni par je najpre započeo s organizacijom venčanja za decembar 2019, ali su onda shvatili da žele letnje venčanje u Japanu, koji za njih ima posebno značenje. Naime, tamo su se pomirili na dočeku Nove 2018.  godine, nakon kratkog prekida. Međutim, sada im je situacija sa epidemijom korona virusa poremetila planove.

 Pevačica je srećne vesti potvrdila u spotu za svoju novu pesmu "Never Worn White"

– Jako sam uzbuđena i srećna. To je tajna koju sam najduže morala da čuvam. Pa sam odllučila da srećnu vest podelim putem muzike – rekla je preponosna pevačica.

View this post on Instagram

 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on Feb 15, 2020 at 1:27am PST

– Tako mi je drago što se više ne moram da skrivam stomak ili nosim veliku torbu – napisala je Keti na Tviteru samo nekoliko minuta nakon premijere spota.

Ovo je pevačicino prvo dete, dok Orlando ima sina Flina Kristofera Bluma (9) iz braka sa manekenkom Mirandom Ker (36).

Tom Henks i njegova supruga Rita Vilson pozitivni na Korona virus

Američki glumac Tom Henks i njegova supruga, glumicaRita Vilson, pozitivni su na Korona virus.

Slavni glumac ovu informaciju podelio je sa svim pratiocima putem društvenih mreža.

Henks je na Instagramu napisao da su se on i supruga na koronavirus testirali u Australiji, gde radi na filmu. Njih dvoje su osetili umor i bolove u mišićima a sve vreme su imali blago povišenu temperaturu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on Mar 12, 2020 at 7:08pm PDT


– Osećali smo se malo umorno, kao da imamo prehladu i bolove u mišićima. Da budemo jasni, kao što se trenutno preporučuje, testirali smo se na koronavirus i utvrđeno je da smo pozitivni – napisao je Henks.

Holivudski glumac je dodao i da će oboje biti izolovani i da će se njihovo stanje pratiti onoliko dugo koliko bude potrebno.

 

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Najnovije vesti