Tasa trudna? Fotografija zbunila sve, komentari se nižu

Tasa trudna? Fotografija zbunila sve, komentari se nižu

Autor: | 11/03/2024

0

Anastasija Gudelj trudna ili ne

Anastasija Gudelj pozirala sa Nemanjinom majkom i sestrom.

Fotografija fantastičnog ženskog trija brzo je postala viralna, a objavio ju je njen suprug i fudbaler, koji je baš ovim potezom stavio tačku na priče o nesuglasicama u porodici na relaciji Ražnatović-Gudelj.

Pročitajte: Nemanja Gudelj majci sve oprostio, pogledajte prvu fotografiju Olivere i Anastasije

"Srećan Dan žena, moje tri superžene!", napisao je ispod slike fudbaler Sevilje na kojoj vidimo njegovu suprugu, majku i sestru skockane pred verovatno zajednički izlazak za Osmi mart.

 

 

Ipak najviše pažnje privukao je Anastasijin izgled, zbog čega su mnogi posumnjali da je Cecina naslednica ponovo u blagoslovenom stanju.

"Tasa trudna"; "Anastasija je prelepa, deluje da je u drugom stanju"; "Prelepa je", bili su samo neki od komentara na račun izgleda Anastasije Gudelj. Da li su komentatori bili u pravu ostaje nam da vidimo..

Instagram / nemanjagudelj

 

 

Instagram / nemanjagudelj

 

 

Podsetimo, Anastasija i njen izabranik neopisivo su se radovali što će krajem 2023. godine postati roditelji, međutim, usled izvesnih komplikacija mlada pevačica nije uspela da iznese trudnoću. 

Pročitajte: Odselila se iz Sevilje, sinu nije došla na venčanje - Majka Nemanje Gudelja konačno uslikana

Povodom tragedije koja ih je zadesila Gudelj je na Instagramu objavio zvanično saopštenje. 

"Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Nažalost, sada imamo loše vesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo.

Na našu veliku žalost, Anastasija i ja smo izgubli našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti. Hvala na razumevanju", napisao je Nemanja, dok je Anastasija u tom trenutku deaktivirala društvene mreže i povukla se iz javnosti.

Instagram/raznatovicanastasija

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti

Pročitajte još