Marija i Marko, bakina najveća radost: Ovo su unuci Nade Topčagić, ne zna se ko je slađi

Marija i Marko, bakina najveća radost: Ovo su unuci Nade Topčagić, ne zna se ko je slađi

Autor: | 25/03/2024

0

Unuci Nade Topčagić su najveća radost folk zvezde

Nada Topčagić, za koju kažu da je najveća lafica na estradi, zabrinula je fanove kada su juče čuli da je hitno primljena u Urgentni centar.

Posle adekvatne nege, posle 24 sata izašla je iz bolnice, ali priznala je da joj nije bilo svejedno.

– Bila sam jako uplašena. Odjednom me je jako zaboleo želudac, pozlilo mi je. Muž me je dovezao. Mislila sam da je kraj... Idem da se odmaram – rekla je pevačica.

Boško Karanović

 

Nada, koja je letos napunila 70 godina, od 1983. je u srećnom braku sa Zlatkom Đorđevićem. Ljubav je, kako je jednom prilikom otkrila, i dalje velika, kao prvog dana.

– Jako me voli! Ne daj Bože da mi se nešto desi, umro bi, otišao bi odmah za mnom i ja mislim da bi. Razume me totalno, razumem i ja njega.

Pročitajte: Ležao u lokvi krvi, lekari ga dva puta vraćali u život - Sin Nade Topčagić doživeo stravičnu nesreću

Folk zvezda i njen suprug imaju sina Miroslava. Iako Nada nikada nije javno eksponirala privatni život, sina jedinca, koga od milja zove Mikica, ponekad pokaže u objavama na društvenim mrežama. Zgodan, naočit i – srećno oženjen.

Instagram

 

Sin Nade Topčagić je brižan suprug i ponosni otac dvoje dece. Prvo unuče majci je podario 2011. godine. Tada je stigla Marija, a pet godina kasnije i njen brat Marko.

Miroslavljeva supruga Gorana aktivna je na Instagramu, pa možemo da vidimo kako srećna četvorka provodi vreme. Često im se pridruži i baka, uvek dobro raspoložena za pesmu, ali i igru sa decom.

Instagram

 

Porodica je prošla kroz pravu dramu kada je Mikica 2010. doživeo nezgodu tokom skijanja na Jahorini. Teško je povredio desnu nogu, umalo je ostao bez nje, a lekari su ga dva puta vraćali u život.

Naime, dvadeset minuta posle nesreće ležao je povređen na snegu, dok nije stigla spasilačka služba. Za to vreme je izgubio mnogo krvi. Srećom, uspešno se oporavio.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još