Aleksandar i Tamara Vučić u zvaničnoj poseti Kini, prva dama oduševila sofisticiranom haljinom

Aleksandar i Tamara Vučić u zvaničnoj poseti Kini, prva dama oduševila sofisticiranom haljinom

Autor: | 17/10/2023

1

Aleksandar i Tamara Vučić ovih dana borave u zvaničnoj poseti Narodnoj Republici Kini. Dugo ih nismo videli u paru, pa je zajednički izlazak iz aviona bio prava gozba za fotografe, ali i za javnost do koje su skoro istog časa stigle slike iz Pekinga.

Profimedia

 
 

Predsednik Srbije odabrao je klasično odelo, a njegova supruga još jednom je pokazala da je prva dama od stila. Opredelila se za elegantnu crnu haljinu srednje dužine, koja prati liniju tela. Boja s kojom nema greške, posebno u prilikama koje zahtevaju otmenost na visokom nivou.

Pročitajte: Njemu baš veruje - Vučićeva odela uvek su u centru pažnje, on je krivac za to

U kombinaciju je unela i malu dozu (nazovimo je tako) neformalnosti. Preko ramena je po izlasku iz letelice prebacila moderan kaput svetloplave nijanse sa interesantnim detaljima od krzna i srebrnim vezom.

Moramo primetiti i cipele, crne salonke sa širom trendi štiklom i kopčom sa strane, ukrašenom cirkonima. Ništa preterano, ali sasvim dovoljno da Tamara Vučić ostavi još jedan sjajan utisak.

Profimedia

 
 

“Hvala na srdačnom gostoprimstvu koje me uvek sačeka u Narodnoj Republici Kini. Banket dobrodošlice trećeg Foruma za međunarodnu saradnju Pojas i put”, napisala je prva dama na instagramu uz fotografije sa predsednikom Si Đinpingom i njegovom suprugom.

Profimedia

 

 

Komentari (1)

Loading
Jovan 18:41 17.10.2023
Odgovori

Postovani predsednice Vucicu Lepo vas je videti sa vasom lepom suprugom na tako vaznom Samitu u NR Kini i susretu sa predsednikom NR Kine i njegove supruge i zajednickom fotografisanju sto ce ostati kao jedan istorijski dokumenat vaseg rada Ovakovu drzavnu posetu sa vasom suprugom trebali bi staviti cesce u vas predsenicki drzavni protokol jer to ostavlja vrlo lep dojam za drzavu Srbiju koju predstavljate u svetu

hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti

Pročitajte još