Bili su kao jedno, živeli zajedno: Maja Ognjenović i Miloš Teodosić stajali su pred oltarom, ovo je pravi razlog raskida veridbe

Bili su kao jedno, živeli zajedno: Maja Ognjenović i Miloš Teodosić stajali su pred oltarom, ovo je pravi razlog raskida veridbe

Autor: | 18/02/2024

2

Velika ljubav doživela kraj: raskinuli Maja Ognjenović i Miloš Teodosić, preneli su mediji početkom januara 2013. godine.

Tri godine ranije, u isto vreme, naslovi su bili potpuno drugačiji: Maja Ognjenović i Miloš Teodosić uskoro pred matičarem.

Poznati sportisti, u to vreme na početku karijere, četiri godine uživali su u romansi, ali obaveze su ih vodile na razne krajeve sveta, što je umnogome doprinelo da se emocije ohlade.

Privatna arhiva

 

Miloš i Maja počeli su da se zabavljaju 2008. godine, da bi 2010. objavili veridbu. Tada su oboje igrali u "Olimpijakosu" i živeli pod istim krovom.

Kasnije je Miloš otišao u Moskvu, a Maja u Berlin, i razdvajanje profesionalnih puteva nagovestilo je razlaz na privatnom planu.

Pročitajte: Publika na nogama - Petra Teodosić istrčala na teren, prva fotografija tate i ćerke obišla svet

Glasine da se u njihov odnos umešao „neko treći“ oboje su demantovali navodeći da je razlog raskida „udaljenost zbog sportskih obaveza“.

Andreja Damnjanović

 

Bilo kako bilo, od tada je prošla skoro decenija. Proslavljeni sportisti, i dalje aktivni na terenu, ostali su u prijateljskim odnosima, a pronašli su i „idealne polovine“.

Miloš je u srećnom braku sa Jelisavetom Orašanin, dok Maja uživa u ljubavi sa nekadašnjim vaterpolo-reprezentativcem Danilom Ikodinovićem.

Komentari (2)

Loading
deda Mile 10:59 19.02.2024
Odgovori

Ljbav na daljinu je moguća samo ako je organ duži od daljine.

hellomagazin.rs Andreja Damnjanović

Slične Vesti