Bili su kao jedno, živeli zajedno: Maja Ognjenović i Miloš Teodosić stajali su pred oltarom, ovo je pravi razlog raskida veridbe

Bili su kao jedno, živeli zajedno: Maja Ognjenović i Miloš Teodosić stajali su pred oltarom, ovo je pravi razlog raskida veridbe

Autor: | 01/12/2021

0

„Velika ljubav doživela kraj: Raskinuli Maja Ognjenović i Miloš Teodosić", preneli su mediji početkom januara 2013. godine.

Tri godine ranije, u isto vreme, naslovi su bili potpuno drugačiji: „Maja Ognjenović i Miloš Teodosić uskoro pred matičarem”.

Poznati sportisti, u to vreme na početku karijere, četiri godine uživali su u romansi, ali obaveze su ih vodile na razne krajeve sveta, što je umnogome doprinelo da se emocije „ohlade“.

Pročitajte: Emotivna ispovest Danila Ikodinovića - Razvod od Nataše bio je bolan, normalan bi poludeo, uz Maju sam pronašao sebe

Andreja Damnjanović

 

Maja Ognjenović i Miloš Teodosić planirali su zajednički život

Miloš i Maja počeli su da se zabavljaju 2008. godine, da bi 2010. objavili veridbu. Tada su oboje igrali u „Olimpijakosu“ i živeli pod istim krovom. Kasnije je Miloš otišao u Moskvu, Maja u Berlin, i razdvajanje profesionalnih puteva nagovestilo je razlaz na privatnom planu.

Glasine da se u njihov odnos umešao „neko treći“ oboje su demantovali navodeći da je razlog raskida „udaljenost zbog sportskih obaveza“.

Pročitajte: Pred petu godišnjicu braka Jelisaveta i Miloš Teodosić spremni na novi korak

Andreja Damnjanović

 

Bilo kako bilo, od tada je prošla skoro decenija. Proslavljeni sportisti, i dalje aktivni na terenu, ostali su u prijateljskim odnosima, a pronašli su i „idealne polovine“. Miloš je u srećnom braku sa Jelisavetom Orašanin, dok Maja uživa u ljubavi sa nekadašnjim vaterpolo-reprezentativcem Danilom Ikodinovićem.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još