Ivana Španović ponovo srećna! Samo mesec dana posle razvoda stižu čestitke sa svih strana

Ivana Španović ponovo srećna! Samo mesec dana posle razvoda stižu čestitke sa svih strana

Autor: | 30/01/2024

0

Ivana Španović ima odličan razlog za sreću. Iako je prošla kroz težak životni period, nema razloga da krije zadovoljstvo!

Naša najbolja atletičarka osvojila je nagradu za najbolju atletičarku godine u izboru Srpskog atletskog saveza za prethodnu, 2023. godinu.

Ata Images

 

Ivana je iza sebe imala, što se tiče karijere, sjajnu godinu u kojoj je konačno uspela da dođe do zlatne medalje na Svetskom prvenstvu koje je održano u Budimpešti, gde je skokom od 7.14 iza sebe ostavila Taru Dejvis Vudal i Alinu Rotariju Kotman.

Španovićeva je održala kratak govor, za koji se nije pripremila kako je sama rekla.

- Ovo je prva godina da nisam spremila govor, svima koji su se pridružili SAS-u želim godinu za pamćenje, što je do nas nećemo vas razočarati.

Nama, sportistima i trenerima, želim da ne odstupamo od principa i onoga zbog čega smo to što jesmo. Želim vam svima uspeh i da se vidimo ovde i sledeće godine.

Pročitajte: Razvod je samo ružna prošlost - Ivana Španović u vrelom izdanju zapalila društvene mreže

Podsetimo, Ivana Španović razvela se od fitnes-instruktora Marka Vulete posle nešto više od dve godine braka, o čemu ne prestaje već nedeljama da se priča i piše.

Instagram

 

Ivana Španović je izjavila da više nisu imali iste poglede na budućnost. Vuleta se nije oglašavao po pitanju rastanka, ali njegove Instagram-objave u više navrata protumačene su kao indirektne poruke upućene bivšoj ženi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Dušan Milenković/ATAImages

Slične Vesti

Najnovije vesti