Ivana Španović se razvodi: Atletičarka vratila prezime, a ovo je razlog!

Ivana Španović se razvodi: Atletičarka vratila prezime, a ovo je razlog!

Autor: | 16/12/2023

0

Ivana Španović se razvodi posle samo dve godine braka - odjeknula je vest u srpskim medijima.

Proslavljena atletičarka sumirala je godinu za sobom u velikom intervjuu koji je dala za "Telegraf" u kome je otkrila da prolazi kroz veoma težak period.

Instagram

 

Iako su joj mnogi predviđali brak sa prethodnim verenikom, sportiskinja je tu desetogodišnju vezu raskinula i ubrzo upoznala fitnes-instruktora Marka Vuletu koji joj je vratio veru u ljubav.

Pre dve godine u septembru zakleli su se na večnu ljubav na bajkovitom venčanju koje je bilo organizovano samo za najbliže članove porodice i prijatelje.

Pročitajte: Zašto Ivanu Vuletu nismo videli na balkonu Gradske skupštine - Ja nigde ne idem nepozvana

Ipak, nije moguće održati bračnu zajednicu bez kompromisa i zajedničkih pogleda na budućnost, u šta se i atletičarka uverila pa nije ni čudo što se Ivana Španović razvodi.

Instagram

 

- Iako razumem javni interes, uvek sam se trudila da privatan život bude privatan, ali, kako se Marko i ja razvodimo, oboje se suočavamo sa vrlo emotivnim periodom jer oboje smatramo ovo zajedničnim neuspehom.

Pročitajte: Bazen, teretana i nestvaran pogled na Dunav i tvrđavu - Zavirite u luksuznu kuću Ivane i Marka Vulete FOTO

- Oboma nam je potreban lični prostor i poštovanje intime kako bismo se oboje, što brže i bezbolnije, vratili mirnijim tokovima života. Ne želimo ni jednog trenutka da poreknemo ljudske vrednosti jednog u odnosu na drugog, u brak smo oboje ušli sa istim željama i potrebama, koje su se, uz obostrane lične ambicije, poglede na budućnost, prioritete i izbore promenili u različitim pravcima.

- Na ovu temu se više nećemo obraćati - zaključila je naša najuspešnija atletičarka svih vremena.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Christian Petersen/Getty Images