Dugujem izvinjenje... Tamara Vučić izdala saopštenje nakon godinu dana

Dugujem izvinjenje... Tamara Vučić izdala saopštenje nakon godinu dana

Autor: | 26/01/2024

0

Tamara Vučić izdala saopštenje

Prošlo je tačno godinu dana otkako je Tamara Vučić otvorila nalog na Instagramu.

Pročitajte: Ovu boju ruža Tamara Vučić nosi da istakne ženstvenost

Povodom toga, prva dama Srbije sada se oglasila i to video-porukom u kojoj je iskreno zahvalila svima koji prate njeno angažovanje na društvenoj mreži, ali je poslala i jedno veliko izvinjenje.

Profimedia

 

- Danas je tačno godinu dana od moje prve objave na Instagramu. Moram da priznam da je ovo putovanje bilo zanimljivo, kreativno, ali i izazovno, imajući u vidu da zahteva vreme.

- Kako sama vodim Instagram profil, od montaže preko prevoda pa do drugih detalja, to zahteva vreme koje često nemam i ne volim da sam dugo vezana za telefon.

Pročitajte: Preživela agoniju pre sina Vukana - Tamara Vučić prvi put o gubitku bebe - Prošla sam veliku tugu, to je sada deo mene

- Dugujem vam izvinjenje, jer ne stižem da odgovorim na sve poruke koje mi šaljete ispod objava i one koje stižu kao direktne. Nadam se da imate razumevanja.

- Moj motiv za ovo obraćanje je da vam iskreno zahvalim na podršci, motivaciji i ohrabrenju.

Posebno me raduje što imam podršku među damama - rekla je Tamara Vučić u saopštenju za javnost.

Podsetimo, kroz više od 100 objava koje je do sada podelila s pratiocima prikazala je deo svojih društvenih angažmana: od posete humanitarnom koncertu, preko dobrotvornog bala u Beču, do obilaska Državnog arhiva Srbije.

Istovremeno, podsetila je i na svoje novinarske početke, iz 2004. godine, kada je još uvek nosila devojačko prezime Đukanović.

Prvu damu Srbije do sada je zapratilo više od 25.000 ljudi, a ona tek nekoliko - između ostalih, supruga i par bliskih prijatelja.

Na listi odabranih našao se i, po svemu sudeći, njen omiljeni muzičar Džon Bon Džovi, a simpatije je pokazala i prema glumačkom talentu sestara Mićalović, Slobode i Dragane.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Slične Vesti