Majka Miloša Bikovića stajlingom i harizmom OČARALA sve na premijeri: Marija nije štedela reči za izabranicu svog sina FOTO

Majka Miloša Bikovića stajlingom i harizmom OČARALA sve na premijeri: Marija nije štedela reči za izabranicu svog sina FOTO

Autor: | 20/04/2023

0

Majka Miloša Bikovića oduševila na premijeri

Sad znamo na koga je nasledio stil i harizmu! Miloš Biković sinoć se pojavio na premijeri filma "Izazov" u kom igra jednu od glavnih uloga, a na beogradsku premijeru došle su gotovo sve njegove kolege da ga podrže i pogledaju novo ostvarenje.

Pročitajte: Miloš Biković otkrio zašto mu se brat zamonašio - Otišao je u manastir sa 22 godine i rekao mi...

Boško Karanović

 
 

Ipak, najveću pažnju privukla je majka Miloša Bikovića Marija, koja nije krila sreću, pa je ponosono stala pred kamere i pohvalila sina.  

- Ponosna sam na Miloša. Nisam pogledala film, pričao mi je da je na snimanju bilo izazovno. Očekujem baš nešto posebno - rekla je Marija i priznala da joj Miloš nedostaje kad je u Rusiji.

- Naravno da mi nedostaje, u Rusiji je mnogo popularan, ljudi ga tamo vole.

Marija je koju reč rekla i o Miloševoj izabranici Ivani Malić.

- Bliske smo, družimo se onoliko koliko stignemo, ona ima svoje obaveze, ja svoje. Večeras je nisam ni videla - rekla je za Blic.

Pročitajte: A izrastao je u najvećeg zavodnika - Pogledajte trogodišnjeg Miloša Bikovića, imao je jedan poseban talenat

Ata Images

 

Sa druge strane, Miloš je pričao o samom filmu i istakao koliko je ovo ostvarenje zapravo epohalno u sedmoj umetnosti.

- Ovo je prvi put da kada gledate jedan film, neverovatno je kako je snimljem, na granici je sa naučnom-fantastikom. Ovo je drama, gde treba da se izvrši operacija na Međunarodnoj svemirskoj stanici, to je na granici mogućeg. Ali i ovaj film je do juče bio nemoguć. Pomerili smo granice - rekao je glumac okupljenim novinarima.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović