Žrtvovala je mnogo, borila se kao lavica za svoje sinove: Majka Miloša Bikovića očarala javnost (foto)

Žrtvovala je mnogo, borila se kao lavica za svoje sinove: Majka Miloša Bikovića očarala javnost (foto)

Autor: | 30/08/2021

0

Majka Miloša Bikovića oduševila

Ljubavi dolaze i prolaze, a jedina žena koja uvek ostaje u životu, i na društvenim mrežama Miloša Bikovića je njegova mama. Od nje je nasledio šarm i dobar izgled, to je evidentno, a možda i smisao za humor. Naime, na „Instagramu“ se našalio na sopstveni račun i priznao kako ga je rođena majka „spustila“ kada joj se pohvalio velikim uspehom koji je postigao filmom „Sluga“.

„Rekao sam mami da je film zaradio više od dve milijarde rubalja. Pitala je koliko je to ljudi. Odgovorio sam sedam i po miliona. A ona: 'I svi su oni platili da tebe gledaju...' Mama troluje ozbiljno“, napisao je Biković na srpskom i ruskom, i nasmejao pratioce.

Pročitajte: Miloš Biković - Napustio sam fakultet i oba pozorišta, nešto je moralo da se žrtvuje

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Osim simpatičnih reakcija na objavu, u komentarima su se mogli pročitati i komplimenti koje je dobila lepa majka Miloša Bikovića. 

Ona je, bez sumnje, najvažnija osoba u njegovom životu. Nedavno je za ruski HELLO! otkrio kako su se snalazili u teškim vremenima, kada su imali samo jedno drugo.

‒ Kad sam bio dečak, često smo se selili, šest ili sedam puta. Živeli smo u različitim delovima grada, uglavnom na periferiji jer je tamo iznajmljivanje stanova jeftinije. Ponekad je uspevala da nađe nešto bliže poslu, radila je u školi, ali kada bi se cena rentiranja povećala, morali smo da tražimo nešto povoljnije. Kada sam imao 15 godina, uselili smo se u stan koji smo dobili od države.

Pročitajte: Iskrena ispovest Miloša Bikovića - Roditelje sam prvi i jedini put video zajedno kada sam imao 18 godina

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

A danas? Danas je Miloš Biković jedan od najtraženijih glumaca mlađe generacije, ne samo na srpskom, već i na velikom ruskom umetničkom tržištu. Velike zasluge za to ima i dama sa fotografije.

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti