Nikola Jokić otvorio dušu: Ne volim ovaj život, želim da me dete pamti kao oca, a ne kao košarkaša

Nikola Jokić otvorio dušu: Ne volim ovaj život, želim da me dete pamti kao oca, a ne kao košarkaša

Autor: | 29/12/2023

0

Nikola Jokić otvorio dušu o životu

Poslednjih godina on je jedna od najvećih zvezda nadmoćne NBA lige. Uprkos enormnoj svetskoj (i vasionskoj) slavi, Nikola Jokić i dalje je običan dečko iz Sombora, koji jedva čeka da se sezona završi pa da se vrati svojoj porodici, supruzi Nataliji i ćerkici Ognjeni, i konjima.

Profimedia

 

Ovih dana popularni Džoker ponovo obara rekorde i piše istoriju. U pauzama između utakmica, u podkastu „Curious Mike“ razgovarao je sa saigračem iz Denvera Majklom Porterom Juniorom i otvorio dušu, priznavši da mu godinama nisu postavljali tako dobra pitanja.

Pročitajte: Ovo je kuća Nikole Jokića u Somboru - Komšije u Somboru otkrile istinu o njegovoj porodici

Centar Nagetsa pričao je kako se nosi sa pritiskom koji prati svaki vrhunski sport, a tokom intervjua njegov sagovornik je primetio, po ko zna koji put, da je veoma skroman i zabavan, kao i da mu popularnost baš ne prija, što je takođe odavno poznato.

- Ne volim ovaj život. Mi smo samo košarkaši i dobri smo u onome što radimo. Mediji su svuda oko nas, plaćeni smo zbog svega toga, neko voli da bude poznat, neko ne. Ja zaista ne volim. Kada završim karijeru, voleo bih da me niko ne zna – priznao je Jokić.

Matthew Stockman / Getty Images

 

- Voleo bih da me se dete seća kao oca, ne kao košarkaša. To je moj cilj. Drugi cilj je da nemam telefon. Želim da živim u trenutku, da budem normalna osoba. Da odem na piće sa drugom, na ručak, ništa veliko.

- Kada izađem na ulicu ili u restoran, ljudi odmah vade telefon da me slikaju. To mi je tužno. Samo želim da živim svoj život.

Pročitajte: Džaba titule kada tu nije porodica - Nikola Jokić oduševio odgovorom, ove reči će vas raznežiti

Na pitanje gde i kako vidi sebe kada završi karijeru, Nikola je odgovorio u istom stilu – uživaće u krugu porodice, igraće se s decom. Ostatak dana biće rezervisan za konje. Nismo ni sumnjali.

- Imam nekoliko konja van Srbije, u Italiji, Švedskoj i Francuskoj. Moj tajni cilj je da budem vozač, da putujem svetom ili Evropom, i učestvujem na konjskim trkama. To zvuči zabavno.

Profimedia

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Getty Images

Slične Vesti