Noćna mora svake žene Milici Kon u trenu postala java: Najteži dan u mom životu

Noćna mora svake žene Milici Kon u trenu postala java: Najteži dan u mom životu

Autor: | 14/12/2023

0

Milica Kon raznežila javnost

„Najteži i najsrećniji dan u mom životu, mom borcu rođendan”, napisala je Milica Kon uz fotografiju sina Ernesta. Svaki rođendan je kao dar od Boga, jer je mališan na rođenju prestao da diše i njegova sudbina bila je neizvesna danima.

Instagram

 

Srećom, Ernest je nakon nedelju dana počeo samostalno da diše i šanse su mu bile sve bolje i bolje, i danas je presladak šestogodišnji dečak.

Pročitajte: Supruga Marka Kona operisala kancer, popularna voditeljka se oglasila iz bolničke postelje

Voditeljka se jednom prilikom osvrnula na tešku situaciju kroz koju je prošla sa suprugom Markom kada je na svet donela njihovo drugo dete.

Studio 8

 

„On na rođenju nije bio živ i to niko ne zna, osim nas kao porodice. Ernest je rođen sa desetkom, a onda je prestao da diše, poplaveo je totalno. Bio je sedam dana na respiratoru i na svim tim aparatima. To je za mene bilo strašno. Bila sam vezana za krevet, rekli su mi da nešto nije u redu sa bebom i 'videćemo', i zatvorili vrata. To je za mene ostala velika trauma. On je savršen i dobro je, nema neke zdravstvene posledice”, objasnila je voditeljka.

Boško Karanović

 

Milica i Marko Kon nikada se nisu plašili da govore o problemima kroz koje prolaze, tako su pričali i o vršnjačkom nasilju koje proživljava njihova starija ćerka Klara i alarmirali javnost da je takva vrsta nasilja i te kako prisutna među decom.

Pročitajte: Ćerka Milice i Marka Kona žrtva stravičnog nasilja u školi: Ima sedam godina, jedan je drži, drugi je udara pesnicama

– Šta je normala?! Naša ćerka je prvi razred i tek sada posle ove tragedije su isplivala sva vršnjačka nasilja. Ne znate kako se bavi škola time, o kojoj normali pričamo? Sedam godina, naša ćerka, jedan je drži, drugi je udara pesnicama. To se dešava ne samo njoj nego svima – rekla je Milica sredinom ove godine.

youtube printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin