Ćerka Milice i Marka Kona žrtva stravičnog nasilja u školi: Ima sedam godina, jedan je drži, drugi je udara pesnicama

Ćerka Milice i Marka Kona žrtva stravičnog nasilja u školi: Ima sedam godina, jedan je drži, drugi je udara pesnicama

Autor: | 10/05/2023

2

Ćerka Milice i Marka kona žrtva vršnjačkog nasilja

Milica Kon, voditeljka emisije „Brak na neviđeno“ i supruga muzičara Marka Kona, javno je progovorila o vršnjačkom nasilju koje u školi trpi njihova ćerka.

Youtube printscreen

 
 

‒ Šta je normala?! Naša ćerka je prvi razred i tek sada posle ove tragedije isplivala su sva vršnjačka nasilja. Ne znate kako se bavi škola time, o kojoj normali pričamo?! Sedam godina, naša ćerka, jedan je drži, drugi je udara pesnicama. To se ne dešava samo njoj, ne, svima ‒ ispričala je Milica u suzama.

Pročitajte: Istraumiran je, to mu je prva smrt u životu... Unuk Jelene Tinske pohađa školu Vladislav Ribnikar VIDEO

Youtube printscreen

 
 

‒ U državnoj školi kažu: „Zakon je takav“. Nama su ruke vezane. Ja sam po struci pravnik, ali nisam kompetentna u toj grani. Nastavnice otvaraju bolovanja i beže! Nemaju autoritet. Imamo dete koje dolazi s nožem u školu i to se već dugo zna, a ne može mu niko ništa jer mu je otac advokat ‒ rekla je Milica.

Pročitajte: Potresno saopštenje Dragana Kobiljskog, javnost moli samo za jedno - Ne prija nam da se ime našeg deteta...

Youtube printscreen

 
 

Kako saznaje Kurir, problem vršnjačkog nasilja u školi koju pohađa ćerka Milice i Marka Kona poznat je od ranije, zbog čega su donete mere koje su se ticale zajedničkog rada oca problematičnog dečaka, koji je zajedno sa njim morao da prisustvuje nastavi. Jedno vreme je redovno dolazio u školu, a sada kada se nasilje ponovilo, moraće ponovo da dolazi.

Komentari (2)

Loading
Maja 09:57 11.05.2023
Odgovori

Jao, dirali su i moje dete. Pa nisam glumila ludilo nego otisla kod roditelja i pricala. Kasnije promenila intonaciju pa ga sad ne pogledaju ni popreko. A mama me jedva pozdravi. Vi, roditelji treba da reagujete. Ako je neko drugo dete nevaspitano vas zadatak je da vi vaspitate svoje i u ovom slucaju zastititi. Kraj.

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti