Koliko ljubavi u samo jednoj slici: Petar Grašo uslikan sa ćerkom, Alba je kao med FOTO

Koliko ljubavi u samo jednoj slici: Petar Grašo uslikan sa ćerkom, Alba je kao med FOTO

Autor: | 27/11/2022

1

Petar Grašo i Hana Huljić juče su u kasnim večernjim satima sa četvoromesečnom ćerkom prisustvovali otvaranju Adventa u Zagrebu. Bili su tu i Albini baka i deka, Vjekoslava i Tonči Huljić, a kako prenose očevici, porodica je uživala u kuvanom vinu i hot dogu.

Pročitajte: Posle tri meseca konačno zajedno u javnosti - Hana i Alba prošetale gradom FOTO

Stipe Ninčević

 

Novopečeni tata nije se odvajao od svoje mezimice.

Devojčica je bila budna, a Petar je sve vreme pazio na nju, jer je i bila u njegovom naručju. Bio je jako brižan – otkrio je izvor sa lica mesta za 24sata.hr.

Pročitajte: Otac je bio uspešan košarkaš, a o majci se ne zna mnogo - Ovo su Zoran i Snježana, roditelji Petra Graša FOTO

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

Grašo se nedavno požalio kako zbog brojnih obaveza ne provodi dovoljno vremena sa svojom porodicom.

- Trudim se da što više budem sa svojom porodicom, ali kad me nema, tu je divna brižna majka koja je tu ulogu prihvatila s najvećim veseljem. Tu su bake, deke... - ispričao je splitski pevač za Telegraf.

Komentari (1)

Loading
Sladja 11:04 28.11.2022
Odgovori

Neka je zivo i zdravo dete i srecno.veza iz koje je poniklo je ne bas tako na cistim i nevinim temeljima.to sto bez porodice huljic ne mrda tako mu i treba.jedni ga prate na turneju dr.docekuju sa trecima nastavlja put.je prava slika velike ljubavi i idile u koju uplovljava sa 50 godina.nije ni hana mala i zbunjena jer ima zrele godine a jako podlo i podmuklo u sebi

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti