Stomak do zuba, ona nikad lepša! Anđela Đurašković broji sitno do porođaja

Stomak do zuba, ona nikad lepša! Anđela Đurašković broji sitno do porođaja

Autor: | 01/12/2023

0

Trudna Anđela Đurašković pleni izgledom

Anđela Đurašković trebalo bi da se porodi ovog meseca i po drugi put se ostvari kao majka. Lepa voditeljka malo se isključila iz redovnog objavljivanja na društvenim mrežama kako bi uživala u trudnoći ali onda je oduševila javnost fotografijom sa jednog slavlja.

Instagram

 

Glamurozniju trudnicu skoro niste videli – Anđela je zablistala u dugoj crnoj haljini sa jednim rukavom i odisala je čistom elegancijom.

Pročitajte: O njenom venčanju još uvek se priča - Anđela Đurašković prvo nosila glamuroznu venčanicu, a potom nešto sasvim neobično

Izgled je upotpunila srebrnom torbicom i bež cipelama, ali i širokim osmehom koji je blistao. A moramo priznati i da joj tamnija boja kose stoji savršeno.

Instagram

 

Nema sumnje da poznato TV lice uživa u trudnoći i da sa suprugom Lukom, sa kojim ima sina Mihajla, jedva čeka da u njihov dom dođe prinova.

Instagram

 

Lepa Anđela ponosna je majka četvorogodišnjeg Mihajla kog je dobila s dugogodišnjim partnerom. Kako je jednom otkrila u razgovoru za Hello!, njen sin rođen je dva meseca pre termina, zbog čega su njih dvoje razdvojeni odmah nakon porođaja.

Pročitajte: Anđela Đurašković o velikoj borbi za sina Mihajla - Dan njegovog rođenja istovremeno je najsrećniji i najtužniji dan u mom životu

- Mnogo je tužno kad drugim ženama donesu bebe, a vi vašu možete da vidite samo na slici, i to u inkubatoru, sa svim onim cevčicama prikačenim za majušno telo. Mislim da bi porodilišta trebalo da promene praksu i porodilje koje su razdvojene od dece smeste u zasebne sobe. Ponašaju se kao da je sve normalno, a nije. Mnogo je strašno. Opet, imali smo sreću da je sve dobro prošlo, bez posledica. Mihajlo je danas zdravo i napredno dete - rekla je svojevremeno Anđela za Hello!.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin