Porodila se Ivana Korab, beba stigla pre termina: Bila sam nespremna... FOTO

Porodila se Ivana Korab, beba stigla pre termina: Bila sam nespremna... FOTO

Autor: | 05/06/2023

0

Porodila se Ivana Korab

Ivana Korab na svet je donela sina i podelila emotivne slike iz porodilišta koje su raznežile javnost. Dečak, čije ime još nije otkriveno, drugo je dete lepe manekenke, a sin prvenac Mateo konačno je dobio društvo za igru.

Instagram

 

Ivana je podelila prizore iz porodilišta i otkrila da nije očekivala da će se poroditi pre termina. Oba sina dobila je vantelesnom oplodnjom, a na svet ih je donela carskim rezom.


- Dobrodošao, anđele moj. Kaže meni moja doktorka: “Ivana, lezi, smiri se kod kuće…”. Ali ja imam samo još ovo i samo još ono da odradim… Samo do Galerije da svratim… Mateo kuka da ga nosim, dođem kući i pišem doktorki da imam neke bolove, kao jaki menstrualni bolovi, al nije nista strašno, nego samo da kažem. Kaže ona “Hajde ti u Mišović pa ćemo da vidimo da li nije nista strašno… Pošalji mi snimak CTG-a… I Samo stiže poruka od nje: “Dolazim”. Au, nije trebalo još da se porodim… totalno nespremna al gospodin je rešio da on dolazi - napisala je manekenka koja se od srca zahvalila doktorima koji su joj omogućili bezbedan porođaj.

Pročitajte: Suprug Ivane Korab konačno uslikan, manekenka pokazala svoju jaču polovinu (foto)

Instagram

 

Put ka roditeljstvu nije bio jednostavan, pa je Ivana više puta morala da se podvrgne vantelesnoj oplodnji zbog posledica lošeg zdravstvenog stanja njenog supruga.

- Moj partner imao je rak limfnih žlezda pre 20 godina - priznala je manekenka svojevremeno i rekla da je potpomognuta oplodnja bila jedini način da dobiju potomstvo.

Pre dve godine velika želja se ispunila i Ivana i njen partner su se ostvarili kao roditelji, ali taj put nije bio lak. Sina Matea dobila je iz trećeg pokušaja, dok je u procesu dobijanja drugog deteta izgubila bebu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti