Aca Lukas se pomirio sa bivšom: Sjajan provod na zajedničkom letovanju

Aca Lukas se pomirio sa bivšom: Sjajan provod na zajedničkom letovanju

Autor: | 14/08/2020

0

Aleksandar Vuksanović i njegova bivša supruga Sonja Vuksanović, još 2017. godine stavili su tačku na svoju ljubav. Dve godine kasnije, par se razveo, a njihov odnos pratile su burne svađe i turbulencije, koje je javnost pomno pratila. Iz ovog praka Aca Lukas ima preslatku ćerkicu Viktoriju, koja je očeva slika i prilika i zbog koje su Aca i Sonja, uprkos svađama nastavili da održavaju kontakt.

Ipak, nakon godina turbulentnog odnosa Aca i Sonja konačno su se pomirili i stavili tačku na brojne sukobe. U intervjuu koji je nedavno dao Aca Lukas otkrio je kako sada stvari između njega i Sonje stoje.

Pročitajte: Najzad - Aca Lukas i Sonja Vuksanović se i zvanično razveli!

Aca je priču započeo svojom omiljenom temom - svojom decom, koju bezuslovno voli.

- Bezuslovna emocija prema svojoj deci koja se ne može ni vežbom izbaciti, niti se može uzeti. To je ta jedina bezuslovna emocija, jedina koja postoji, prema svojoj deci, a naravno i prema sebi. Sve ostalo - putujuće, odlazeće i dolazeće emocije su jake, slabe... Ne mislim da su ljudi kamen ili da su preemotivni, samo je stvar u tome koliko će ko da ih iskaže i kako ih ko iskaže. - rekao je Aca, a kada su emocije u pitanju on je poznat po burnim reakcijama.

Poslednja velika ljubav u njegovom životu bila je Sonja Vuksanović, od koje se 2019. zvanično razveo, a sada je konačno progovorio o njihovom odnosu.

- U odličnim smo odnosima, čujemo se, viđamo se oko deteta. Čak smo išli na more zajedno sa Viktorijom i njenom ćerkom Sofijom, iz prvog braka, bile su i Sofijine dve drugarice. Bilo nas je dosta. Super smo se proveli. - rekoa je Aca Lukas u intervjuu za "Srbija Danas".

Pročitajte: Sonja Vuksanović završila u bolnici zbog nečega što je skupo platila?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SONJA • VUKSANOVIC (@sf__fashion__style) дана 12. Авг 2020. у 10:56 PDT


Posle mnogo lomova, svađa i loše energije Sonja i Aca odlučili su da sklope primirje i ćerkici budu najbolji mogući uzor.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac, ATAImages, Instagram

Pročitajte još