Aca Lukas postaje voditelj, od pevanja vajde nema!

Aca Lukas postaje voditelj, od pevanja vajde nema!

Autor: | 07/07/2020

0

Aca Lukas postaje voditelj, možda ne zauvek, ali u vreme epidemije koja ne posustaje, on razmišlja marketinški, na duže staze

Aca Lukas menja profesiju i prelazi u voditelje, prenosi domaća štampa. A o čemu se zapravo radi i da li je reč o pukoj priči ili istini, otkrio je upravo Vukasnović.

- Tačno je. Emisija će se zvati ili "U gostima kod Ace Lukasa" ili "U gostima kod Aleksandra Vuksanovića", a možda se i predomislimo, pa smislimo neki drugačiji naziv. Ozbiljno smo se potrudili da taj projekat postavi nove standarde na televizijama. Emisija je osmišljena tako da se sve odvija spontano, a scenario ne postoji. U desetoj emisiji imamo plan da potpuno iznenadimo gledaoce, a videćete o čemu je reč - izjavio je Aca Lukas za Srpski Telegraf.

Pročitajte: Aca Lukas o ljubavi: Daj bože da traje 100 godina, ali posle sunca uvek dođe kiša 

Odluku da se nađe pred kamerama kao autor emisije doneo je sa željom da priušti publici nešto sasvim novo, te će uskoro prikazati svoju šaljivu, ali i profesionalnu stranu u konverzaciji sa pevačicama, voditeljima, glumcima i najeminetnijim predstavnicima regionalnog i srpskog šou-biznisa.

Kako se dalje navodi u pomenutom listu, Aca Lukas postaje voditelj i zbog zarade koja ga očekuje.

- Aca je već snimio tri epizode autorske emisije, koja će za oko dve nedelje početi sa emitovanjem. S vremenom će preći u studio iako za sada snimaju u njegovom stanu, a Lukasova zamisao bila je da mu se gosti osećaju kao kod kuće. Projekat čiji je on autor biće nešto do sada neviđeno na našim prostorima.

Aca Lukas postaje voditelj i veruje da će ova emisija biti izuzetno gledana

Producenti imaju velika očekivanja od Lukasa, a osim emisije, pevač ima i novi angažman koji će mu doneti veliku zaradu.

- Ogromno interesovanje za saradnju sa njim vlada od starta, a predviđa se da će njegova emisija nadmašiti sva očekivanja i srušiti gledanost ostalih emitera. Lukas je postao i zaštitno lice jednog kazina za teritoriju Istočne Evrope, a vlasnik istog proizvodi slot-aparate i mašine za kockarnice po celom svetu, a suma koju će dobiti za taj angažman je basnoslovna - navodi izvor.

Pročitajte: Aca Lukas o novoj devojci: Svidelo mi se što je devojka sa dobrim poslom, a ne neka starleta

- Emisija se snima u njegovom stanu, koji je zapravo penthaus u elitnom delu Beograda. Od sponzora koji su podržali njegov projekat zaradiće preko 35.000 evra samo za prvu emisiju, da ne govorimo o sumi koja će se dostići do kraja sezone, što znači da će za emitovanje samo četiri emisije zaraditi preko 100.000 evra - rekao je izvor pomenutog lista.

Aca Lukas postaje voditelj, a prvi gosti su iznenađenje za sve!

U prvoj emisiji popularnog pevača naći će se nekoliko gostiju, a jedna od njih je trenutno među najaktuelnijim pevačicama.

- Ne možemo da otkrivamo ko će sve biti gosti, ali jedna od sigurnih gošći u prvoj emisiji jeste Ana Nikolić. Dok su snimali kadrove, plakali su od smeha u njegovom stanu i napravili su opštu feštu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) дана 13. Апр 2020. у 1:18 PDT

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs ATA Images