Ćerka Željka Šašića ruši „Instagram“

Ćerka Željka Šašića ruši „Instagram“

Autor: | 17/07/2020

0

Ćerka Željka Šašića i Sonje Vuksanović, Sofija (20) odrasla je u pravu lepoticu. Sve više liči na majku, a javnosti je poznata i po atraktivnim fotografijama koje kači na „Instagramu“.

Karijeru modne blogerke Sofija je otpočela još kao devojčica, kada je pokrenula sopstveni modni brend, a sada njene modele nose Nikolija i Milica Pavlović.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sophia Laura Sasic (@sophiasasic) дана 12. Јул 2020. у 5:48 PDT

Da je u svetu mode veoma uspešna, govori i činjenica da je na „Instagramu“ prati 110.000 ljudi, koje ona gotovo svakodnevno oduševljava atraktivnim fotografijama. Sofija ima neverovatan osećaj za modu i njene odevne kombinacije veoma su trendi, a posebnu pažnju privukla su njena izdanja idealna za letovanje.

Ćerka Željka Šašića dane provodi u Hrvatskoj, na letovanju sa majkom Sonjom i sestrom Viktorijom. Njeni izazovni stajlinzi savršeni su letnji odabir, a Sofija diktira modne trendove na svakoj svojoj fotografiji.

Pročitajte: Željko Šašić ponovo solo - Sa Katarinom sam i dan-danas dobro, a sa Sonjom ne komuniciram

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sophia Laura Sasic (@sophiasasic) дана 30. Јун 2020. у 12:19 PDT

Nedavno je raskinula vezu sa fudbalerom Nemanjom Radonjićem, sa kojim se, prema pisanju domaćih medija, pripremala za zajednički život.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sophia Laura Sasic (@sophiasasic) дана 28. Јун 2020. у 8:12 PDT

‒ Sofija je trebalo da se preseli kod Nemanje u Francusku, ali im je aktuelna situacija pokvarila planove. On se vratio u Beograd, pa su tu započeli zajednički život. Bili su „osuđeni“ jedno na drugo 24 sata dnevno i tada je Sofija shvatila da u njihovoj vezi nešto ne štima. Najburnija svađa desila se kad je videla da je njen dečko lajkovao fotografije brojnim drugim devojkama na „Instagramu“. Napravila je ljubomornu scenu, spakovala stvari i otišla kod svoje majke Sonje  rekao je izvor blizak blogerki za „Informer“.

Sofija je prelepa i veoma mlada, a sada uživa u svojoj samoći, bavi se poslom koji voli i čeka da joj se dogode novi ljubavni uspesi.

Pročitajte: Ćerka Željka Šašića šokirala - Mama mi ne brani da se čujem sa ocem, to je moj lični izbor

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sophia Laura Sasic (@sophiasasic) дана 27. Јун 2020. у 8:28 PDT


Sudeći po fotografijama koje objavljuje na „Instagramu“ i neverovatnom osećaju za modu, čeka je sjajna karijera u svetu modne industrije i „influensa“.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram, Instagram print screen

Pročitajte još

Najnovije vesti