Bio je toliko besan zbog svega: Samo jedna bivša devojka Milana Marića je ostavila dubok trag

Bio je toliko besan zbog svega: Samo jedna bivša devojka Milana Marića je ostavila dubok trag

Autor: | 17/11/2023

0

Bivša devojka Milana Marića bila je upravo ona

Milan Marić uživa u vezi sa Miom Bjelogrlić već neko vreme, a o njegovom ljubavnom životu se pisalo i mnogo pre romanse sa Bjelinom ćerkom.

Ivana Todorović

 

Kako Marić nikada nije bio sklon pričanju o svom privatnom životu, javnost je utoliko više bila zainteresovana da sazna sve pikanterije o poznatom glumcu.

Pročitajte: Ma kakav Marlon Brando - Milan Marić objavio fotografiju iz spavaće sobe, devojke u transu, glumac nikad provokativniji (foto)

Posebno se govorilo o njegovim vezama sa starijim ženama, a negativni komentari usledili su kada je stupio u vezu sa hrvatskom glumicom Ninom Violić.

Upoznali su se u Beogradu prilikom jednog njenog gostovanja i prepustili se romantičnim emocijama – nije im smetalo što je razlika između njih čak 18 godina.

Instagram

 

Ono što jeste bio problem popularnom paru jesu naslovnice brojnih regionalnih novina koji su omalovažavali njihov odnos zbog razlike u godinama.

Pročitajte: Biće veselo! Bivša devojka Milana Marića stigla u Beograd, pogledajte kako danas izgleda 20 godina starija glumica FOTO

Kako je Milan imao 24 godine, a Nina 42, nailazili su na brojne negativne komentare koji su i te kako smetali oboma. Marić se toliko loše osećao povodom cele situacije da je morao je da je prokomentariše.

Profimedia

 
 

„Inače sam zatvoren čovek i ne volim da pričam previše o sebi. Nisam ni znao tada da će to toliko da privuče medije. To je više bilo prisutno kod hrvatskih medija, jer ona tamo živi“, rekao je glumac prisećajući se tog perioda, pa dodao:

Pročitajte: Nevolje u raju i to zbog bivše - Milan Marić u problemu, Mia Bjelogrlić saznala sve

„Na svu sreću, to je malo prešlo kod nas. Ali zaista je bio grozan kontekst u koji su nas stavili. Ja sam tada bio užasno besan. Naslovi su bili užasni ’Hrvatska kuguarka zavela mladog glumca’“, rekao je svojevremeno glumac, koji je sa Ninom proveo šest meseci u vezi.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Najnovije vesti