Razlika u godinama će vas tek sada šokirati: Pre skoro dve decenije starije Jelene, Milan Marić ljubio je ovu poznatu damu (foto)

Razlika u godinama će vas tek sada šokirati: Pre skoro dve decenije starije Jelene, Milan Marić ljubio je ovu poznatu damu (foto)

Autor: | 23/01/2022

3

Devojka Milana Marića bila je i ona 

Poslednjih meseci ljubavni život Milana Marića bio je česta tema medijskih napisa. Mnoge je zaintrigirao podatak da je izabranica naočitog glumca, za kojim uzdišu žene širom Srbije, starija od njega 19 godina.

Međutim Jelena Pavlović, sada već bivša partnerka Milana Marića, nije jedina njegova znatno starija devojka. Naime, neposredno posle diplomiranja, započeo je romansu sa hrvatskom glumicom Ninom Violić, koja je rođena 1972. godine.

Pročitajte: Nesrećno zaljubljen - Srce Milana Marića tuguje kao nikada, posle ovih reči svaka žena bi poklekla, ali ne i ona

Instagram

 

I tada je razlika u godinama bila interesantna medijima, tim pre što je on u to vreme imao 24, a Nina 43 godine. Upoznali su se u Beogradu, kad je ona gostovala sa predstavom „Kako smo preživele“, a zatim su vezu nastavili u Zagrebu, gde je Milan često odlazio sa predstavom „Mali mi je ovaj grob“.

Instagram

 

‒ Nisam ni slutio da će ta priča toliko interesovati medije. Zaista je bio grozan kontekst u koji su nas stavili. Bio sam užasno besan zbog naslova „Hrvatska kuguarka zavela mladog glumca“ ‒ izjavio je jednom prilikom Milan, koji, inače, ne voli da priča previše o intimnom životu.

Pročitajte: Razočarana, ali jaka - Oglasila se devojka Milana Marića, mnoge žene bi ovo izgovorile, da smeju

Instagram

 

Nina i Milan rastali su se kada je on otišao u Sankt Peterburg, gde je snimao film „Dovlatov“. U godinama koje su usledile postao je jedan od vodećih glumaca regiona. Nina je, s druge strane, nastavila da živi u Zagrebu, a od pre tri godine u vezi je sa kolegom Filipom Šovagovićem koga je naša publika upoznala u seriji „Žigosani u reketu“.

Instagram

 

 

 

Komentari (3)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti