Potpuno iznenađenje: Od gostiju do stajlinga sve na rođendanu Jelene Karleuše bilo je potpuno neočekivano (foto)

Potpuno iznenađenje: Od gostiju do stajlinga sve na rođendanu Jelene Karleuše bilo je potpuno neočekivano (foto)

Autor: | 18/08/2020

0

Jelena Karleuša rođendan je proslavila u svojoj luksuznoj vili na Dedinju. Diva je tom prilikom napravila spektakularan parti i ludu zabavu za svoje najbliže prijatelje. Među zvanicama našli su se i brojni pripadnici estradnog neba, a prisustvo nekih od njih bilo je pravo iznenađenje.

Kako je Jelena za ovu priliku želela nešto posebno, njeno dvorište preuređeno je u pravi rajski vrt. Od cvetnog aranžmana sa njenim inicijalima, do velikih orhideja, koje su krasile dvorište i pprigušene romantike, kojoj je doprinosila svetlost sveća, celokupni ambijent izgledao je bajkovito.

Pročitajte: Jelena Karleuša slavi 42. rođendan, savršen poklon je stigao (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUSA (@jelenini.fanovi) on Aug 17, 2020 at 6:18pm PDT


U skladu sa temom, Jelena Karleuša rođendan je proslavila odevena u belo, dok je u kosi imala aksesoar, koji podseća na anđeoska krila. Sva nevina i slatka, Jelena je outfitu dodala i lični pečat. Haljina je bila otvorena na stomaku i imala je veliki šlic, kako bi i u boji koja simbolizuje čednost, Jelena istakla svoj seksipil.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA NOW (@jelenakarleusanow) on Aug 17, 2020 at 3:34pm PDT


Zvanice su na Jeleninu adresu počele da pristižu neposredno pred početak ludog provoda. Među prvima stigla je još jedna zanosna plavuša sa javne scene, Nataša Bekvalac. Iako su već neko vreme jedna drugoj velika podrška na društvenim mrežama, niko nije slutio da je ovo prijateljstvo toliko ojačalo i da su dve lepotice sada nerazdvojne drugarice.

Pročitajte: Provokativno i snažno – Jelena Karleuša je prava žena ratnica (video)

Posle Nate, u vilu na Dedinju, stigle su i Ana Bekuta, Mira Škorić, Dara Bubamara, Sonja Vuksanović u pratnji ćerke Sofije. Dame su na svojim društvenim mrežama podelile delić atmosfere, kao i trenutak u kome Jelena duva svećice, koje simbolizuju 24, a ne 42 godine, jer je Jelena u duši još uvek devojčica.

Proslavi su prisustvovali i prijatelji, članovi porodice, kao i Jelenine mezimice Nika i Atina, dok je Duško bio sprečen, jer se trenutno nalazi u Kini, zbog početka sportskih priprema za novu sezonu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleusa Tosic (@karleusasuper_) on Aug 17, 2020 at 3:33pm PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram