Arijana Mihajlović na crvenom tepihu proslavila rođendan: Znate li koliko je godina napunila?

Arijana Mihajlović na crvenom tepihu proslavila rođendan: Znate li koliko je godina napunila?

Autor: | 10/11/2023

2

Arijana Mihajlović posle dužeg vremena ponovo se pojavila na jednom javnom događaju. Supruga legendarnog Siniše Mihajlovića i nekadašnja voditeljka blistala je na dobrotvornoj večeri u organizaciji italijanskog Crvenog krsta i ne zna se da li je više plenila osmehom ili stajlingom.

Profimedia

 

Zgodna Arijana odlučila se za crno od glave do pete. Klasične pantalone sa zvonastim nogavicama pratile su liniju nogu, a impresivna je bila i prozirna čipkana bluza, kao i svetlucavi sako s neobičnim detaljima na rukavima.

Profimedia: Arijana Mihajlović zna kako da privuče pažnju - Da li biste vi nosili ovakve papuče?

Tokom gala večeri prijatelji i saradnici priredili su Arijani i malo iznenađenje. Sa svih strana čulo se „auguri!”, a onda je s tortom stigla i rođendanska pesma. Bila je to, zapravo, mala uvertira, budući da supruga Siniše Mihajlovića danas slavi 52. rođendan.

Profimedia

 

Čestitke se nižu na Arijaninom Instagramu. Najslađe su, naravno, one koje su joj poslala deca. Starija ćerka Viktorija je uz zajedničku sliku napisala „Srećan rođendan najlepšoj mami!”, dok je Virdžinijina čestitka bila posebno emotivna:

„Hrabrost, snaga, nezavisnost, ljubav prema malim stvarima, poniznost... Svemu si me naučila. Hvala ti i na svemu što me sada učiš. Najjača i najlepša žena koja postoji. Zahvalna sam životu što mi je dao ovakvu majku”.

Instagram

 

 

Komentari (2)

Loading
Radmila Beslać 21:54 11.11.2023
Odgovori

Prelepa i predivna Arijana. Sve najlepse za tvoj divan dan. Srecno.💝

hellomagazin.rs Irina Eller