Romana Panić se vratila roditeljima: Ovo je razlog zbog kog je napustila Beograd

Romana Panić se vratila roditeljima: Ovo je razlog zbog kog je napustila Beograd

Autor: | 22/08/2020

0

Pevačica Romana Panić nedavno je deportovana iz Brizbejan i neko vreme provela je u Beogradu. Na aerodromu ju je sačekala rođaka sa kojom je provela prijatan dan u prestonici, a onda su se zajedno uputile u Romanin stan.

Pevačicu je tamo dočekalo neprijatno iznenađenje. Kako prenose domaći mediji, Romana Panić bila je primorana da boravi u stanu bez struje, zbog neplaćenih računa. Pevačica, kako navodi "Monda" duguje 27.000 dinara za režije, zbog čega u svom stanu nema struje. Početkom jula romana je dobila opomenu o dugovanju, ali se tada nalazila u Australiji, pa o ovom problemu ništa nije znala.

Pročitajte: Romana je konačno čula majčin glas - Moja ćerka nije kriva, da jeste ostala bi „da trune” u zatvoru

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Romana (@romana_panic) дана 9. Мар 2020. у 3:57 PDT


Kako je bila prinuđena da živi "u mraku", pevačica se spakovala i otputovala u Banjaluku, kod roditelja, koje nije videla od kada je otišla u Australiju.

Podsećamo, pevačica Romana Panić uhapšena je zbog sumnje da je sa dečkom Filipom pljačkala bankomate u Australiji, a zbog primernog vladanja puštena je na slobodu uz uslovnu kaznu.

Romana se neko vreme nije javljala roditeljima, jer se plašila njihove reakcije, a kada je čula da je majka razume, jedva je dočekala da se vrati u rodnu Banjaluku.

- Čula sam se sa Romanom, hvala Bogu, dobro je. Najvažnije je da ona ostane u glavi normalna posle svega što je prošla. Ako ste majka, razumete me, nije lako slušati o svom detetu takve priče - rekla je Romanina majka Gordana i dodala:

- Sama sam sigurna da nije kriva. Pa, da jeste, ostala bi tamo da trune u zatvoru. Dokazaće ona sve što ja pričam.

Pročitajte: Romana Panić stigla u Srbiju: Gde god da krenem, Beograd moj sebi me vrati!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Romana (@romana_panic) дана 17. Авг 2020. у 3:02 PDT


Sudeći po njenim objavama na društvenoj mreži "Instagram" u Banjaluci, Romana uživa u društvu porodice i prijatelja, a slobodno vreme provodi u šetnji. Jansno je da je pod roditeljskim krovom pronašla mir i utehu za nedaće kroz koje je tokom poslednjih par meseci prošla. Pevačica sada konačno ima vremena da sabere misli i razmotri u kom će pravcu sada nastaviti karijeru.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs
Tagovi: romana panić

Pročitajte još

Najnovije vesti