Romana Panić stigla u Srbiju: Gde god da krenem, Beograd moj sebi me vrati!

Romana Panić stigla u Srbiju: Gde god da krenem, Beograd moj sebi me vrati!

Autor: | 11/08/2020

0

Romana Panić stigla u Srbiju nakon nemilog perioda koji je provela u pritvoru, a zatim i u centru za imigrante u Brizbejnu Australija

Romana Panić je uhapšena jer je zajedno sa svojim partnerom izvršila prevaru i opljačkala račune građana koji su koristili bankomate u Australiji. Nakon što je odslužila deo kazne, zbog primerenog vladanja ona je puštena na slobodu pre isteka pritvora određenog presudom.

Romana Panić stigla u Srbiju nakon deportacije iz Australije

Iako je mislila da će se odmah vratiti za Beograd, Romana je bila zadržana u centru za imigrante u Brizbejnu. Nakon boravka u centru, Romana je deportovana iz Australije, a danas, ovog 11. avgusta, je u Beogradu.

Na svom Instagram story-ju je odmah objavila fotografije iz grada, uz reči čuvene pesme: "Gde god da krenem taj grad me prati, Beograd moj sebi me vrati" 

Još uvek ne znamo čitavu priču, kao ni razlog zbog kojeg se Romana Panić upustila u prevaru zbog koje je završila u zatvoru. Verujemo da će se uskoro oglasiti ili dati intervju za neke od medija kroz koji ćemo saznati gde je potpuna istina.

Romana Panić stigla u Srbiju, da li su je dočekali prijatelji?

Da li je zbog ljubavi uradila sve što je uradila i bila poput mnogih žena koje su bile spremne da za partnera učine sve, ili je pak priča potpuno drugačija i nema veze sa romantikom.

Ali ako je suditi po poslednjem citatu koji postavila uz fotografiju, sva je prilika da je reč o prvom...

Romanu sačekali novinari s mnogobrojnim pitanjima, ali ona još nije spremna da ispriča čitavu priču:

"Zar ne vidite da mi je lepo? Dobro sam, hvala na pitanju. Namerno sam se slikala za Instagram i sa naočarima i bez naočara. Srećna sam što sam došla, još uvek traje euforija, uzbuđena sam. Divno je ponovo videti porodicu i prijatelje", rekla je Romana za Kurir i dodala:

"Čak nemam ni šminku, potpuno sam prirodna. Sve ćemo tek da pričamo, želim svima da se zahvalim. Doživeli smo linč, nisam još spremna da dajem izjave o tome. To će da košta. Ne mogu sve sada da kažem. Treba mi vremena, želim da se slegnu utisci i da dam sebi vremena da odmorim. Nisam još uspela da sve da pročitam".

Video - Romana nakon povratka iz Australije IZVOR: ADRIA MEDIA GROUP

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs ATA Images/ Instagram Story/Romana_panic

Pročitajte još