U kratkom braku sa koleginicom dobio je Zariju: Ovako se bivša žena Petra Strugara posle razvoda brine o njihovom sinu

U kratkom braku sa koleginicom dobio je Zariju: Ovako se bivša žena Petra Strugara posle razvoda brine o njihovom sinu

Autor: | 29/10/2023

0

Bivša žena Petra Strugara majka za primer

Petar Strugar, jedan od najtraženijih glumaca mlađe generacije, bio je u braku sa koleginicom Ivanom Nikolić. S obzirom na to da ne voli da deli privatni život sa javnošću, još manje sa medijima, o ovoj kratkoj ljubavnoj priči nije se mnogo znalo.

Boško Karanović

 

„Ubice mog oca”, „Sinđelići” i „Žigosani u reketu” tek su neki od televizijskih projekata u kojima smo gledali Ivanu. U braku koji je trajao do 2015. godine Petru je rodila sina Zariju. Svojevremeno je za „Blic” ispričala da su posle razvoda ostali u dobrim odnosima.

Pročitajte: Petar Strugar prvi put u javnosti sa novom devojkom koju svi odlično znate - Ona bez šminke, a on...

- Na tome se radi. To je nešto što je popravljivo i moguće, tako da smo mi, na obostrano zadovoljstvo, vrlo dobri prijatelji i učestvujemo zajedno u odgajanju sina. Vodimo ga na jahanje i zbog toga sam posebno srećna, jer sam odrasla uz konje. Sad je to naš zajednički hobi u kome svi uživamo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Tekic (@immg_i.t)

 

- Sa Petrom je moguće pričati o svemu. Kad postavite stvari na prijateljski temelj, sve to postane normalno - rekla je Ivana koja je, inače, šest godina starija od Strugara.

Uprkos brojnim obavezama ona je posvećena majka, u šta možemo da se uverimo i zahvaljujući njenom Instagramu.

„Jedan odličan dan”, napisala je uz fotografiju snimljenu pored reke pre nekoliko nedelja, na kojoj vidimo koliko je Zarija porastao.

Instagram

 

Da uživaju u vremenu koje provode zajedno, dokazuje mnoštvo prizora iz porodičnog albuma, koji tope srca Ivaninim pratiocima na Instagramu.

Instagram

 

A kada Zariji treba pomoć oko domaćeg, tu je ljubimac po imenu Beki.

Instagram

 

Petar Strugar bio je u vezi sa pevačicom Milicom Todorović, a kasnije je sa misterioznom Oljom dobio sina Ivu. Trenutno je sa koleginicom Ninom Nešković. 

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac

Slične Vesti

Pročitajte još