Bivša žena Petra Strugara posle toliko vremena u javnosti: Glumicu ne biste prepoznali danas

Bivša žena Petra Strugara posle toliko vremena u javnosti: Glumicu ne biste prepoznali danas

Autor: | 10/04/2024

0

Bivša žena Petra Strugara uslikana na promociji nove RTS-ove serije „Sablja”.

Dobro je poznato da je Petar Strugar svojevremeno bio u braku s koleginicom Ivanom Nikolić, s kojom je dobio sina Zariju.

Petar i Ivana razišli su se ubrzo po rođenju dečaka, a popularni glumac pokazao se kao izuzetno brižan i požrtvovan otac.

Zbog sina, za kojeg su oboje podjednako vezani, Ivana i Petar ostali su u prijateljskim odnosima, pa često jedno drugom ostavljaju komentare na društvenim mrežama.

Pročitajte: U kratkom braku sa koleginicom dobio je Zariju - Ovako se bivša žena Petra Strugara posle razvoda brine o njihovom sinu

Ivana Nikolić ne pojavljuje se često na javnim dešavanjima, uglavnom se može videti na pozorišnoj sceni, a glumila je i u nekoliko popularnih serija, kao što su „Žigosani u reketu” ili „Ubice mog oca”.

Zanimljivo je da Ivana, kao i Petar, obožava konje. Zajedničku strast preneli su i na Zariju.

‒ Odrasla sam uz konje, treća sam generacija u mojoj porodici koja se bavi odgojem.

Sad je to naš zajednički hobi u kojem uživamo sa sinom, koga vodimo na jahanje ‒ rekla je Ivana ne krijući zadovoljstvo što i njen sedmogodišnjak voli da provodi vreme u društvu plemenitih životinja.

Posle mnogo vremena Ivana Nikolić uslikana je na promociji nove RTS-ove serije „Sablja”, ali i nakon projekcije filma „Ruski konzul” održane u martu.

Čini se da glumica izgleda nikad lepše, a za obe prilike odabrala je elegantnu garderobu koja savršeno ističe njenu vitku figuru.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Dušan Milenković / ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti