Petar Strugar prvi put o bivšoj supruzi Ivani i dvomesečnom sinu

Petar Strugar prvi put o bivšoj supruzi Ivani i dvomesečnom sinu

Autor: | 07/07/2021

0

Sin Petra Strugara Ivo na svet je došao pre dva meseca, a popularni glumac detalje privatnog života retko iznosi u javnosti. Iako bi fanovi i te kako voleli da znaju nešto više o Petrovoj devojci Olji, sada već majci njegovog sina, glumac na takva pitanja uglavnom ne odgovara.

U intervjuu za „Blic“ Petar je ispričao kako izgledaju dani sa bebom u kući. S obzirom na to da on već ima sedmogodišnjeg sina Zarija sa koleginicom Ivanom Nikolić, sve je zanimalo da li je zaboravio kako se menjaju pelene.

Pročitajte: Strugarova bivša žena Ivana otkriva kako je saopštila njihovom sinu da je dobio brata

Marko Vlaovic La Cucaracha

 

‒ Nisam. To je kao vožnja bicikla. Kada jednom naučiš da ga voziš, prisetiš se odmah ‒ kroz osmeh je naveo glumac i rekao da li Ivo liči na njega.

‒ On je beba. Mali je još. Kada napuni 18 godina, onda me pitajte, tada će da se formira.

Sin Petra Strugara nasledio očev talenat 

Stariji sin Petra Strugara polako kreće tatinim stopama, pa sve više vremena provodi sa konjima i uživa u jahanju. Zanimljivo je da se i njegova mama, bivša Petrova supruga Ivana, godinama bavi konjima. 

Marko Vlaovic la cucaracha

 

‒ Ivana je malo posustala. Sretnemo se ovde na trkama kada dođemo. Ispratimo trke, ali s količinom obaveza u Beogradskom dramskom pozorištu koje ima ne stiže ‒ priznaje Petar i dodaje ko od njih dvoje više uči sina Zarija da jaše.

‒ Više ja. Završio sam i škou i sada sam licencirani trener, tako da Ivana nema tu šta više da traži ‒ zaključio je kroz osmeh.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin