Bivšu ženu Petra Strugara ne viđamo često u javnosti, Ivanu sad grli ovaj poznati muškarac (foto)

Bivšu ženu Petra Strugara ne viđamo često u javnosti, Ivanu sad grli ovaj poznati muškarac (foto)

Autor: | 26/10/2021

0

Bivša žena Petra Strugara na premijeri uslikana sa sveže razvedenim kolegom

Dobro je poznato da je Petar Strugar svojevremeno bio u braku sa koleginicom Ivanom Nikolić, sa kojom je dobio sina Zarija. Petar i Ivana razišli su se ubrzo po rođenju dečaka, a popularni glumac pokazao se kao izuzetno brižan i požrtvovan otac.

Zbog sina, za kojeg su oboje podjednako vezani, Ivana i Petar ostali su u prijateljskim odnosima, pa često jedno drugom ostavljaju komentare na društvenim mrežama.

Pročitajte: Njena izjava će vas iznenaditi - Ivana, bivša žena Petra Strugara otkriva kako je saopštila njihovom sinu da je dobio brata

Ivana Nikolić ne pojavljuje se često na javnim dešavanjima, uglavnom se može videti na pozorišnoj sceni, a glumila je i u nekoliko popularnih serija kao što su „Žigosani u reketu“ ili „Ubice mog oca“.

Zanimljivo je da Ivana, kao i Petar, obožava konje. Zajedničku strast preneli su i na Zarija.

‒ Odrasla sam uz konje, treća sam generacija u mojoj porodici koja se bavi odgojem. Sad je to naš zajednički hobi u kojem uživamo sa sinom, koga vodimo na jahanje ‒ rekla je Ivana ne krijući zadovoljstvo što i njen sedmogodišnjak voli da provodi vreme u društvu plemenitih životinja.

Pročitajte: Ova srpska glumica je bivša žena Petra Strugara i imaju sina neobičnog imena (foto)

Na premijeri predstave „U raljama života“ Ivana je srela kolegu Aleksandra Srećkovića Kuburu, sa kojim je pozirala okupljenim fotoreporterima.

Boško Karanović

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti