Kad se ona pojavi, ostale mogu kući: Evo zašto su sinoć baš svi gledali u suprugu Zorana Kesića

Kad se ona pojavi, ostale mogu kući: Evo zašto su sinoć baš svi gledali u suprugu Zorana Kesića

Autor: | 25/10/2023

0

Supruga Zorana Kesića blistala na premijeri filma

Zoran Kesić ne govori mnogo o privatnom životu, a još ređe ga možemo videti sa članovima porodice. Ipak, sinoć je napravio mali presedan – sa suprugom Ivanom pojavio se na premijeri filma „Čuvari formule” Dragana Bjelogrlića.

Boško Karanović

 

Za ovaj događaj par je odlučio da uskladi stajlinge. Klasika, ali u opuštenijoj varijanti, rekli bismo. Oboje su se pojavili u crno-belim kombinacijama. Ona je obukla crne pantalone šireg kroja i sako, a ispod smo videli jednostavnu belu bluzu.

Pročitajte: Ne viđaju se često u javnosti - Bračni par Kesić konačno uslikan zajedno

Popularni voditelj imao je crno odelo, belu košulju i – patike. Čisto da mali začini autfit, da ne deluje previše ozbiljno. Njegova supruga od asesoara je, osim osmeha, nosila i šljokičasti kaiš, diskretan, ali vrlo efektan.

Boško Karanović

 

Zoran i Ivana venčali su se gotovo u tajnosti i već više od decenije su u srećnom braku. Imaju devetogodišnjeg sina Andreja i tri godine mlađeg Vanju.

Supruga Zorana Kesića je kostimograf i ne voli previše da se eksponira, pa nije ni čudo što je svako zajedničko pojavljivanje u javnosti prava poslastica za fotografe.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još