Uznemiren sam, moje dete ide tu... Zoran Kesić stigao ispred škole užasa na Vračaru FOTO

Uznemiren sam, moje dete ide tu... Zoran Kesić stigao ispred škole užasa na Vračaru FOTO

Autor: | 03/05/2023

0

Sin Zorana Kesića pohađa školu u kojoj se dogodila tragedija

Nezapamćena nesreća dogodila se jutros u školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru, kada je, iz za sada nepoznatih razloga, četrnaestogodišnji učenik ubio čuvara, ranio nastavnicu i najmanje četvoro đaka.

ATA Images

 
 

Na licu mesta nalazi se veliki broj lekara Hitne pomoći, policija, kao i uplašeni roditelji među kojima i voditelj Zoran Kesić.

- Ja sam došao ispred škole da vidim šta se dešava, jer moje dete ide u tu školu, ali ove nedelje je druga smena. Ne znam šta da kažem, ovo je strašno, jako sam uznemiren... Naša deca idu u tu školu... - rekao je Zoran za Telegraf i dodao:

Printscreen Telegraf.rs

 

- Ne znam tačno šta se dogodilo, ne mogu da vam dam više informacija, jer nisam upućen. Vidim samo da su se roditelji okupili, svi su uplašeni, deca izlaze iz škole uplakana, nastavnici su uznemireni. Stvarno je strašno ovo što se dogodilo - rekao je voditelj.

ATA Images

 

Učenik koji je jutros ubio čuvara i ranio više učenika i nastavnicu, došao je u školu sa pet punih šaržera, pišu beogradski mediji.

Na lice mesta stigli su ministri Branko Ružić i Danica Grujičić, kao i Veselin Milić, načelnik Policijske uprave za grad Beograd.

Prema najnovijim informacijama, osim radnika obezbeđenja, ubijeno je i nekoliko dece, ali tačan broj nije utvrđen, mediji spekulišu brojkama od 6 do 8 nastradale dece.

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin