Nisu želeli kamere i medijsku pompu: Ovako su Zoran Kesić i njegova supruga izgledali na venčanju  FOTO

Nisu želeli kamere i medijsku pompu: Ovako su Zoran Kesić i njegova supruga izgledali na venčanju FOTO

Autor: | 05/12/2022

1

Venčanje Zorana Kesića bilo je intimno

Popularni voditelj Zoran Kesić u oktobru 2013. godine venčao se sa svojom dugogodišnjom devojkom, kostimografkinjom Ivanom Majstorović.

Pročitajte: Supruga je užasnuta njegovim postupkom - Ozbiljna kriza u braku Zorana Kesića FOTO

Facebook

 
 

Mladoženja je nosio crno odelo i belu košulju, dok je mlada izabrala haljinu širokog kroja pošto je bila u drugom stanju.

‒ S ponosom mogu da kažem da će mali Kesić stići u februaru. Mogu vam reći da odlično podnosimo trudnoću, što se po meni i vidi. Ivana se divno snalazi, drugo stanje je stvarno drugo stanje ‒ poručio je Zoran, kao i uvek spreman za šalu.

Pročitajte: Ne viđaju se često u javnosti - Bračni par Kesić konačno uslikan zajedno FOTO

Facebook

 

Nekako s početkom bračnog života  poklopio se i početak rada na emisiji „24 minuta sa Zoranom Kesićem“, koja i danas traje, baš kao i brak Kesića.

Inače, svadba omiljenog televizijskog lica nije bila medijski propraćena, a par je u društvu brojnih prijatelja i rodbine do duboko u noć uživao na slavlju.

Pročitajte: Skromno ali sa toliko ljubavi - Nikad viđene fotografije sa venčanja Ivana Ivanovića i Zorice Trivić, u farmerkama i japankama FOTO

Facebook

 

‒ Bilo mi je vreme da se smirim. Ovo su prave godine za muškarca da se oženi ‒ priznao je Zoran Kesić koji je te 2003. imao 37 godina.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin