Ljubavni život Filipa Živojinovića: Verio manekenku, obožavao glumicu, oženio se pevačicom

Ljubavni život Filipa Živojinovića: Verio manekenku, obožavao glumicu, oženio se pevačicom

Autor: | 13/10/2023

0

Ljubavni život Filipa Živojinovića obeležile poznate dame

Filip Živojinović rekao je 2018. godine sudbonosno „da” Aleksandri Prijović, posvetio se njenoj karijeri i porodici, i ide im više nego dobro. No, poznato je da je najstariji sin Slobodana Bobe Živojinovića, kog je dobio u prvom braku sa Zoricom Desnicom Nakić, svojevremeno važio za velikog zavodnika.

Zoran Kuzmanović Munja

 

Na listi bivših devojaka nalaze se i neka zvučna imena. Pričalo se da je bio u vezi sa hrvatskom pevačicom Majom Šuput, koja je nekoliko godina starija. No, opipljivijih dokaza nije bilo, osim činjenice da su viđeni zajedno u Novom Vinodolskom, jednoj od omiljenih letnjih destinacija porodice Živojinović. Kada su glasine uzele maha, rešili su da ih demantuju.

Pročitajte: Pronašla mu je poruke s komšinicom i izbacila ga iz stana - Velika ljubav Aleksandre Prijović pukla zbog preljube

– Imamo zajedničke prijatelje, dosta vremena smo provodili zajedno, ali između nas se nije dogodilo ništa intimno – rekao je Filip.

Instagram

 

To se desilo 2009. godine kada je njegova zvanična devojka bila Sofija Milošević. Zapravo, Filipova prva javna veza. Nekoliko meseci posle početka ljubavne priče on je otišao u Hjuston na studije, a ona je, tek na početku manekenske karijere, pravila velike planove za modne prestonice Milano i Njujork.

– Upoznao nas je zajednički drug. Posle toga smo se neko vreme viđali, pa smo se onda smuvali, i tako. Moja mama je prvo bila skeptična, ali kada ga je upoznala, oduševila se što je jako fin i pametan – ispričala je lepa Sofija svojevremeno.

Pročitajte: Ostavila je Bobu i udala se za košarkaša - Filip Živojinović brata i sestru po majci obožava, upoznajte Maria i Ivu

Poneseni avanturističkim duhom, dok su leteli balonom iznad Zrenjanina, Filip i Sofija odlučili su da se vere. On je imao 24 godine, a ona 19. Međutim, nije potrajalo. Nisu stigli do oltara.

Svet

 

Ljubavni život Filipa Živojinovića obeležila je i jedna glumica

Već 2011, dok je bio u Americi, Filip je upoznao glumicu Maju Mandžuku, koja je karijeru nastavila „preko bare”. Prvi put su se zajedno pojavili na koncertu Zdravka Čolića i potvrdili da su u vezi. Živeli su pod istim krovom u Los Anđelesu.

Instagram

 

Važili su za jedan od najlepših parova na javnoj sceni, ali su posle četiri godine odlučili da stave tačku na veliku ljubav. Živojinović se vratio u Srbiju. Danas je, kao što znamo, u srećnom braku sa Prijom, s kojom ima sina Aleksandra.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević