Zavodljive fotografije sa letovanja: Ćerka Zdravka Čolića izrasla u pravu lepoticu

Zavodljive fotografije sa letovanja: Ćerka Zdravka Čolića izrasla u pravu lepoticu

Autor: | 27/08/2020

0

Starija ćerka Zdravka Čolića, Una ima osamnaest godina, a već je prava "Instagram" zvezda. Iako su njeni roditelji Aleksandra i Zdravko Čolić zagovornici privatnosti i svoju intimu žele da zadrže za sebe, Unva uživa da svoj bajkovit život podeli sa pratiocima.

Lepa ćerka Zdravka Čolića uživa na letovanju u Crnoj Gori, a svojim letnjim outfitima na popularnoj društvenoj mreži privukla je mnogo pažnje. Poznata, kao devojka od stila, koju na "Instagramu" prati 25.000 ljudi, Una je i ovog puta opravdala poverenje pratilaca.

Pročitajte: Ćerka Zdravka Čolića napravila pometnju na Instagramu! Šta tata misli o tome?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic) on Aug 25, 2020 at 9:21am PDT

Fotografijama u kupaćim kostimima, ona je mamila komplimente, a poslednjom objavom posebno je oduševila. Poznata kao jedna od skromnijih, kada su deca poznatih u pitanju, Una je ponela jednodelni kupaći kostim, inspirisan devedesetim. Smerna i prirodna, ona se fotkala bez trunke šminke i još jednom opravdala titulu prirodne lepotice, koja je prati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic) on Aug 26, 2020 at 10:31am PDT


Iako je očigledno sve vuče ka nakoj vrsti javnog posla, njen otac je otkrio da će se ona ipak odlučiti za posao, koji nije propraćen medijskom pažnjom.

– Sad su u tim godinama, pa im sve prija. Ali sve će to proći – rekao je Čola o naslednicama za „Blic“ i istakao da Una voli društvene mreže, ali da one neće obeležiti njenu budućnost.

– Verovatno se neće baviti nikakvim javnim poslom, studira nešto što bi sutra moglo da joj valja oko nekog biznisa. Mislim da nije u tom javnom svetu. Svim mladim devojkama, devojčicama prija da se malo slikaju tako, bez obzira što u biti nisu takve.

Pročitajte: Zdravko Čolić - Za ćerke sam slavan tek kada im drugarice traže karte za koncert

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic) on Jul 15, 2020 at 6:00am PDT

Ipak, kako je Una još uvek mlada, imaće dovoljno prostora da se predomisli i za sebe odabere karijeru, koja će biti sjajna, baš kao karijera njenog oca.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram, Instagram printscreen