Ponovo zajedno! Lotar Mateus se pomirio sa bivšom ženom, pogledajte prve fotografije

Ponovo zajedno! Lotar Mateus se pomirio sa bivšom ženom, pogledajte prve fotografije

Autor: | 12/10/2023

0

Dva puta je Lotar Mateus proglašavan najboljim fudbalerom sveta, ali rekord je oborio na drugom terenu, bračnom, budući da se ženio – pet puta. Na listi njegovih supruga našla se i jedna Srpkinja. 

Profimedia

 

Taman kada smo pomislili da ga je skoro tri decenije mlađa Anastasija Klimko konačno smirila, stigle su vesti o razvodu.

Pročitajte: Preljuba, javno poniženje i opsesija novcem - Razvod Marijane i Lotara pratile su teške optužbe s obe strane

 

Legendarni Nemac i lepa Ruskinja venčali su se 2014. godine, a rastali početkom 2021. Imaju sina Milana, o kojem zajedno brinu. Interesantno je da oboje i dalje žive u Minhenu. Kako je Mateus nedavno izjavio, ostali su u bliskim odnosima, možda i boljim nego ranije, jer žele samo najbolje za svoje dete.

Profimedia

 

Milan ima devet godina i od tate je nasledio ljubav prema fudbalu. Ipak, škola mora da bude na prvom mestu, ističe Lotar.

Slobodno vreme često provodi zajedno sa bivšom suprugom, pa su mnogi skloni mišljenju da su ljubavi dali još jednu šansu.

Instagram

 

Budući da žive u Minhenu, Anastasija i Milan nisu propustili priliku da svrate na čuveni Oktoberfest, i to u tradicionalnim nošnjama.

A nekoliko dana ranije snimljena je na utakmici između Bajerna i Kelna, što možda ne bi bilo neobično da na tribinama nije sedela sa bivšim suprugom.

Profimedia

 

S obzirom na to da je Lotarov emotivni status trenutno nepoznat, a da ga često viđaju sa Anastasijom koja, uzgred rečeno, i dalje nosi njegovo prezime, ne bi nas začudilo da su ponovo zajedno.

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Pročitajte još