Sve mu je oprostila: Lotar Mateus ponovo sa bivšom ženom, fotografije ne lažu FOTO

Sve mu je oprostila: Lotar Mateus ponovo sa bivšom ženom, fotografije ne lažu FOTO

Autor: | 07/10/2022

0

Lotar Mateus u Minhenu sa bivšom ženom

Krajem septembra bavarska narodna nošnja tradicionalno “izlazi” iz starih bakinih kovčega i priprema se za najveći praznik piva, koji se već 187 godina održava u Minhenu. To je idealna prilika da velike zvezde nemačkog ili austrijskog porekla vidite u simpatičnim špilhoznama ili šarenim haljinama sa uskim prslucima koji ističu dekolte.

Pročitajte: Svako bi je oženio - Buduća supruga Lotara Mateusa glavna atrakcija na plaži (foto)

Getty Images

 

Ove godine na Okotberfest stigao je i holivudski akcioni heroj Arnold Švarceneger sa sinovima Patrikom i Kristoferom. Uživali su u dobroj atmosferi, kobasicama i, naravno, pivu.

Pročitajte: Milan Mateus je isti tata - Lotarov razvod ostao u senci osmogodišnjeg sina (foto)

Profimedia

 

Krigle se rado prihvatio i Lotar Mateus, fudbalska legenda, koji se nedavno vratio u Minhen sa bivšom suprugom Anastasijom Klimko.

Pročitajte: Preljuba, javno poniženje i opsesija novcem - Razvod Marijane i Lotara Mateusa pratile su teške optužbe s obe strane

Guliver Getty Images

 

U nedavnom intervjuu Mateus je otkrio da su posle razvoda ostali u bliskim odnosima.

‒ Oboje želimo samo najbolje za naše dete. Milan je dobar dečak, vaspitan, zna šta su njegove obaveze, snalažljiv je... Na primer, ujutru sam pakuje školsku torbu, bez ičije pomoći. Veoma nam je bitno da dobije dobro obrazovanje, da se usavršava i razvija, da poštuje roditelje, a od nas ima, i uvek će imati, najveću moguću podršku.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još