Četiri bračna brodoloma i peta sreća: Pored nje se Lotar Mateus smirio i stavio tačku na buran život

Četiri bračna brodoloma i peta sreća: Pored nje se Lotar Mateus smirio i stavio tačku na buran život

Autor: | 17/05/2021

0

Bezbroj puta su se nemački mediji kladili koliko će Lotar Mateus izdržati u aktuelnom, petom braku sa Ruskinjom Anastasijom Klimko. Za sada je stigao „čak“ do sedme godine, što je za legendarnog fudbalera i ljubitelja lepih žena čitava večnost.

Guliver Getty Images

 

No, možda mu se i ostvari želja koju je izrekao na venčanju - da zgodna Anastasija, sa kojom ima sina, bude njegova poslednja supruga. Milan je četvrto dete proslavljenog nemačkog sportiste, čiji se buran privatni život nekada pratio pomnije nego njegove bravure u kopačkama.

Pročitajte: Venčali se Anastasija Klimko i Lotar Mateus

Sa prvom ženom Silvijom, kojom se oženio ranih osamdesetih, ima ćerke Violu i Alisu, dok mu je švajcarska voditeljka Lolita Moreno rodila sina Lorisa. Pre nego što je upoznao Anastasiju bio je u braku sa ukrajinskim modelom Lilijanom Čudinovom, a skoro četiri godine trajala je ljubav sa Marijanom Kostić, kojoj se prezime Mateus toliko dopalo da ga je zadržala i posle razvoda.

Guliver Getty Images

 

Legendarni nemački fudbaler i dve i po decenije mlađa Anastasija venčali su se 2014. u Budimpešti, gradu koji ga je osvojio dok je bio trener mađarske reprezentacije. U međuvremenu, nova baza poznatog para postao je Minhen.

Pročitajte: Marijana Mateus - Lotaru želim sve najbolje u novom braku

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti