„Zauvek jedno“: Romantični ples Elene Karaman i bivšeg supruga sve ostavio bez teksta

„Zauvek jedno“: Romantični ples Elene Karaman i bivšeg supruga sve ostavio bez teksta

Autor: | 08/10/2023

0

Simon Karić proslavio punoletstvo

Elena Karaman i Jugoslav Karić razveli su se pre nekoliko godina, ali su ostali u više nego korektnim odnosima. Centralno mesto u njihovom životuzauzima njihov sin Simon, koji ih je okupio na isto mesto povodom svog rođendana.

Instagram

 

Simon je proslaivo punoletstvo i tom prilikom upriličena je velika proslava u jednom restoranu. Slavljenik je obukao klasično odelo sa prslukom i belom košuljom, i autfit je kompletirao velikim prstenom na kažiprstu.

Pročitajte: Dosta je bilo ružnih reči - Atina i Nika slave rođendan, Jelena i Duško na slikama kao jedno

crnu 

Na slikama koje su se podelile na društvenim mrežama imali smo priliku da vidimo prelepu tortu crne boje sa roze ukrasnim cvećem i sjajnu atmosferu sa žurke. Simon je okupio brojne prijatelje i članove porodice, tako da smo na njegovoj proslavi videli poznata lica poput njegove bake Verice Rakočević, ali i Novaka Đokovića.

Instagram

 

Ali niko nije ostao imun na prizor njegovih ponosnih roditelja. Elena i Jugoslav proveli su ovo prelepo veče sa osmehom na licu i pokazali da i  posle razvoda ljudi mogu da budu puni poštovanja jedno prema drugom. U jednom trenutku su i zaplesali, na oduševljenje prisutnih, a najviše njihovog sina.

Instagram

 

Jedna od gošći podelila je fotografiju na kojoj se Simon grli sa roditeljima i kratko je napisala „Za mene uvek jedno", što je raznežilo javnost.

Instagram

 

Podsetimo, Elena i Jugoslav su se venčali 2005. godine i iste godine su dobili sina Simona. Razveli su se posle 14 godina braka kada su shvatili da se ljubav ugasila i da su razlike među njima nepremostive.

Pročitajte: Elena je sina ispisala iz škole, a sada je donela novu odluku koja je sve zatekla - Posle 6 godina rešili smo da... FOTO

Elena se kasnije zaljubila u poznatog fotografa Dušana Reljina, sa kojim je i danas u vezi, a Jugoslava su mediji poslednji put povezali sa Barbarom Ljiljak, koja drži titulu mis univerzuma Hrvatske.

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Andreja Damnjanović

Pročitajte još