Elena je sina ispisala iz škole, a sada je donela novu odluku koja je sve zatekla: Posle 6 godina rešili smo da... FOTO

Elena je sina ispisala iz škole, a sada je donela novu odluku koja je sve zatekla: Posle 6 godina rešili smo da... FOTO

Autor: | 07/03/2023

3

Sin Elene Karaman nije pohađao klasičnu školu

Elena Karaman pre nekoliko godina ispisala je sina Simona Karića iz škole kako bi obrazovanje dobio kod kuće. Njegova „zelena učionica“ nikla bi gde god se zatekao sa majkom, pa je tako tu ulogu svojevremeno „igrala“ i jedna džungla na Baliju.

‒ Obrazovanje kod kuće najbolja je odluka koju sam ikad donela. Umesto da satima sedi u klupi, naša učionica je tamo gde smo mi: u štali, šumi, pored vatre sa domorocima – objasnila je tada dizajnerka enterijera.

Pročitajte: Javnost zaslužuje da zna istinu - Elena više ne želi da ćuti, evo šta zaista misli o mužu svoje majke od kojeg je starija 11 godina

Instagram

 

Elenin potez mnoge je šokirao, a osuda javnosti nije izostala. Ali, nije odustajala. Sada je, ipak, odlučila da Simon završi školu na uobičajen način.

‒ Moja beba, veliki čovek. Posle šest godina „home schoolinga“ i života i učenja u Green Schoolu na Baliju, rešili smo da školovanje završimo konvencionalno. Da se integrišemo u društvo sa bazom slobodnog, neukrotivog „free spirit“ duha. Iako se od prvog dana školovao na engleskom jeziku, preskočio jedan razred zbog naprednog učenja, ove godine krenuli smo u srpsku školu. Rezultat ‒ vukovac sa pohvalom nastavnog veća – napisala je Elena na Instagramu i pohvalila sina.

‒ Ponosna sam na tebe, bubice, i bez ikakvih postignuća, zato što imaš najsaosećajnije srce i toplu dušu.

Instagram

 

 

Komentari (3)

Loading
Miki 19:04 07.03.2023
Odgovori

Možda ima znanje, ali nema ocene iz prethodnih osam razreda/godina posto nije isao u skolu. Samim tim nije ni vukovac za to su potrebne sve petice iz svih razreda. Zasto je njoj ili detetu potrebno da govori da je vukovac ?

Nadica 19:25 08.03.2023
Odgovori

Da li u ovoj zemlji svi vide što i ja ,tj da je ova skroz poremećena, da sve što govori i radi nije normalno i da svi u toj lozi imaju žešću falinku počev joj od majke. Secate li se kako je frapirala naciju izjavom da skuplja krv od ciklusa i to pije!!! Mislim da su svi za posmatranje, a za decu bi trebalo da se neko drugi pobrine da ne bi skrenuli pored nje, a nije nemoguće. Nije nju Mijatović džabe sutnuo , i ja bih je .

Jelena 14:03 09.03.2023
Odgovori

Je l sada završio gimnaziju iako završio osnovnu školu, ne kapiram

hellomagazin.rs hellomagazin