Željko i Jovana u tajnosti proslavili rođendan ćerkama: Ana i Srna napunile 6 godina, preslatke su

Željko i Jovana u tajnosti proslavili rođendan ćerkama: Ana i Srna napunile 6 godina, preslatke su

Autor: | 06/10/2023

0

Ćerke Jovane i Željka Joksimovića proslavile šesti rođendan

Željko i Jovana Joksimović u ponedeljak su imali dupli razlog za slavlje – bliznakinje Ana i Srna proslavile su 6. rođendan. Devojčice su na svet došle 2. oktobra 2017. godine i na najlepši način zaokružile ljubavnu priču slavnog para.

Boško Karanović

 
 

Ćerke Željka Joksimovića poslednji put u javnosti smo videli prošle godine, kada su se pojavile na proslavi tatinog pedesetog rođendana.

Pročitajte: Celo Valjevo divi se njenom dvorištu: Majka Željka Joksimovića od porodične kuće napravila raj

Sudeći po fotografijama koje su tada objavljene Ana i Srna izrasle su u preslatke devojčice čiju privatnost roditelji brižljivo čuvaju. 

Ata Images

 

Budući da decu nikada ne eksponiraju u javnosti, nije poznato kako su Ana i Srna proslavile rođendan, ali se pretpostavlja da su im Jovana i Željko, kao i ranijih godina, u dvorištu kuće priredili bajkovitu zabavu.

Instagram

 

- Deca mnogo više nauče iz našeg ponašanja nego iz naših reči, bez obzira na to što se svi roditelji trude da izgovaraju velike i vredne reči, pa i ja imam tu manu. Opet, svestan sam da smo mi ti koji moramo da im pokažemo kako se pošteno, vredno i ispravno živi.

- Kako se radi, kako se poštuje svet oko sebe, kako se čuvaju ljudi... Trudimo se da to vide i verujem da će biti dovoljno – ispričao je Željko Joksimović za HELLO!, koji osim bliznakinja Ane i Srne ima i ćerku Minu i sina Kostu

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miša Obradović

Najnovije vesti