Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez prave hrabar korak: Ponovo roditelji!

Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez prave hrabar korak: Ponovo roditelji!

Autor: | 03/09/2020

0

Poznata pevačica Dženifer Lopez i njen verenik Aleks Rodrigez ovog leta bili su tema brojnih medija, koji su željno isčekivali njihovo venčanje.

Međutim pandemija korona virusa i dalje traje, te su svečanost odložili za neka lepša vremena. Dženifer se povodom odlaganja venčanja obratila javnosti putem digitalnog intrevjua, kako bi sa svima podelila svoja osećanja i razmišljanja.


U intervjuu je Džej Lo istakla da je zdravlje najbitnije i da joj je preteško što su planovi o glamuroznom venčanju u Italiji morali da ostanu samo planovi. Ipak, venčanje neće izostati, a ona i Aleks, na ludi kamen staće čim počnu neka bolja vremena, kada će sve moći da se obavi bez straha i bojazni.

Ako je verovati navodima magazina "New Idea", njima su lepša vremena odmah iza ugla. Par navodno ne može da sakrije oduševljenje povodom proširenja porodice. Dženifer i Aleks spremni su da usvoje dečaka i devojčicu!

Magazin tvrdi da par ima plan 'tajnog usvajanja'. Kako nisu mogli da se dogovore oko pola deteta, odlučili su da će usvojiti i dečaka i devojčicu.

Pročitajte: Predomislili se - Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez odustali od glamuroznog venčanja

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on Jun 30, 2020 at 9:51am PDT


- Dženifer želi devojčicu, a Aleks dečaka. Jednostavno je. Isprva ni ona ni on nisu hteli da odustanu od svojih želja pa su u jednom trenutku stopirali plan. Konačno, odluku su doneli zajedno, dogovorivši se da usvoje i dečaka i devojčicu. Mala kriza povodom usvajanja stvarno ih je zbližila - ispričao je izvor blizak poznatom paru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Nov 15, 2019 at 3:01pm PST

Iz predhodnih brakova Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez imaju po dvoje dece, koja se savršeno slažu među sobom i veoma se vole. Mališani su oduševljeni da njihova velika porodica postane još veća, a oni dobiju još društva za igru i zabavu.

Podsetimo par se nakon dve godine zabavljanja odlučio na korak dalje, te su se verili u Martu 2019. godine. Od tada Dženifer i Aleks putem "Instagrama" dele pregršt lepih uspomena, jedno drugom su neizmerna podrška u svemu što rade, a sreća na njihovim licima vidljiva je na svakoj zajedničkoj fotografiji.

Pročitajte: Dženifer Lopez konačno obukla belo

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Jul 30, 2020 at 6:45am PDT

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Slične Vesti

Pročitajte još