Žene širom sveta zovu nutricioniste: Dijeta Dženifer Lopez izašla na videlo!

Žene širom sveta zovu nutricioniste: Dijeta Dženifer Lopez izašla na videlo!

Autor: | 09/07/2020

0

Dijeta Dženifer Lopez zaludela je svet!

Nije tajna da Dženifer Lopez ima naporan plan treninga, kao i da svakodnevno vežba zahtevne, plesne koreografije za nastupe. Međutim, kako ova multitalentovana žena uspeva da iskombinuje zdravu ishranu kao gorivo za svoje višečasovne treninge?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Jun 26, 2020 at 7:10pm PDT

Iako se prilikom blaženog stanja sa blizancima podvrgla veganskoj dijeti, baziranoj samo na biljkama, posle porođaja ponovo je počela da uključuje meso u svoje obroke, a kao omiljene namirnice izdvojila je sledeće:

Dijeta Dženifer Lopez ‒ Doručak

Baš kao Megan Markl, i Džej Lo kao opciju za doručak uglavnom bira proteinski smuti ili ovsenu kašu sa šumskim voćem. Omiljeni izmiksovani napitak poznate pevačice i glumice sadrži jagode, borovnice, grčki jogurt, cimet, med i protein u prahu.

Vlasnica najlepše zadnjice u Holivudu takođe je veliki fan jutarnje limunade kojom započinje dan, a kako njen trener Dod Romero navodi, Dženifer se tokom dana konstantno hidrira unosom vodom. Ne pije kafu jer pokušava da izbegne konzumaciju kofeina.

Pročitajte: Dženifer Lopez konačno obukla belo

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Jan 19, 2020 at 3:07pm PST

Ipak, zvezda sebi ponekad dozvoli nešto kaloričnije jutarnje obroke koji se sastoje od jaja, slanine, palačinki i lososa.

Ručak

Lični trener Dženifer Lopez Trejsi Anderson vodi računa o tome da se pevačica pridržava svog režima ishrane.

‒ Džej Lo mora da se hrani zdravo jer joj je neophodno gorivo za sve aktivnosti kojima se bavi. Konzumira organske namirnice, a jelovnik joj je izbalansiran kvalitetnim proteinima i svežim, hranljivim obrocima ‒ napisala je Trejsi 2018. godine na svom sajtu.

U januaru prošle godine Dženifer je zajedno sa verenikom Aleksom Rodrigezom bila na desetodnevnom detoksu zbog čega su se odrekli šećera i ugljenih hidrata. Tokom ovog režima pretežno su konzumirali salate, naročito onu od kelja, golice, luka, sira i maslinovog ulja koju Lopezova navodi kao omiljenu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Jul 22, 2018 at 12:34pm PDT

Pedesetogodišnjakinja je takođe priznala da se podvrgla veganskom režimu ishrane posle porođaja.

‒ Biću iskrena sa vama, od kada sam se pre šest godina porodila imam problem sa upornim nagomilavanjem kilograma ‒ izjavila je pevačica još 2014. godine.

Ipak, danas u svoje obroke uključuje piletinu, govedinu i ribu kako bi imala više energije tokom dana.

Dijeta Dženifer Lopez - Večera

Glumica i pevačica „zarazila“ je i porodicu zdravom ishranom.

‒ Svi u kući jedemo dosta zelenog povrća, špargle, brokoli, kelj i prokelj. Volim da kuvam dosta toga, a najviše portorikansku hranu jer sam na njoj odrasla ‒ objasnila je Dženifer i navela da njena jela uglavnom sadrže pirinač, pasulj, svinjetinu i zeleniš.

Pročitajte: Da li je Dženifer Lopez još uvek najzodnija žena Holivuda?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Nov 28, 2019 at 7:07pm PST

Ona je takođe navela da joj je posle selidbe u Los Anđeles najteže palo to što nema mamine kuhinje, pa je u telefonskim razgovorima učila sa majkom mnoge recepte koje i danas koristi.

Užina

Iako za užinu uglavnom bira koštunjavo ili sveže voće, pedesetogodišnja zvezda povremeno se prepusti slatkišima, čisto radi balansa.

‒ Svi smo mi ljudi. Mislim da ne bi trebalo da kažnjavamo sebe ukoliko pojedemo kesicu čipsa ili se povremeno zasladimo kolačima ‒ rekla je Dženifer za „People“, a njen verenik je otkrio da je njegova lepša polovina naročito slaba na čokoladni sladoled.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram